Δόξα με... μωβ!

Η Δόξα Δράμας αγωνίζεται με μωβ εμφανίσεις, γιατί ο Παναιγιάλειος εμφανίστηκε με δύο παρεμφερείς ασπρόμαυρες.

[googlead][/googlead]

Θέμα με τις εμφανίσεις των δύο ομάδων προέκυψε στη Δράμα εν όψει του αγώνα της Δόξας με τον Παναιγιάλειο. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν ότι οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν με δύο παρεμφερείς ασπρόμαυρες παρότι βάσει κανονισμού όφειλαν να φορέσουν διαφορετική εμφάνιση. Έτσι, οι «Μαυραετοί» για να διευκολύνουν, αποφάσισαν να φορέσουν εκείνοι μωβ, κάτι που προβλέπει, πάντως, ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου. Φυσικά, κίνδυνος για την ομάδα του Αιγίου δεν υπήρχε, απλά το θέμα προέκυψε από κακή συνεννόηση.

Στον ΚΑΠ αναφέρεται ότι η γηπεδούχος θα πρέπει να φορά πάντα την επίσημη στολή της πρώτης επιλογής που έχει ανακοινωθεί στη διοργανώτρια, εκτός αν οι ενδιαφερόμενες ομάδες συμφωνήσουν διαφορετικά σε άμεσο χρόνο. Παράλληλα, όμως τονίζεται:  «Εάν ο διαιτητής αποφασίσει επί τόπου ότι οι στολές των δύο ομάδων μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση, τότε η γηπεδούχος ομάδα πρέπει να αλλάξει χρώμα στολής για πρακτικούς λόγους».

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει στους φιλάθλους της ότι στο σημερινό ματς θα αγωνιστεί με την 3η της εμφάνιση (μωβ), καθώς η ΠΑΕ Παναιγιάλειος παρουσιάστηκε στο γήπεδο με δύο παρεμφερείς ασπρόμαυρες εμφανίσεις.

Βάσει του κανονισμού η φιλοξενούμενη ομάδα θα πρέπει να φορέσει διαφορετική εμφάνιση, ωστόσο η ΠΑΕ Δόξα Δράμας θέλοντας να διευκολύνει τη φιλοξενούμενη ΠΑΕ, καθώς και τη διοργανώτρια αρχή, θα είναι εκείνη που θα διαφοροποιήσει την εμφάνισή της.

Όλοι μαζί θα πρέπει να συμβάλουμε ώστε το ποδόσφαιρο στη χώρα μας να πάει ένα βήμα πιο μπροστά».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 07 Ιανουάριος 2018 15:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep