Η αξέχαστη εμπειρία του Βασιλείου

Ο Στέλιος Βασιλείου στην τελευταία εμφάνισή του στη Football League (στη φωτό με Γιάννη Ταραλίδη, Χρήστο Λισγάρα και Θανάση Μουλόπουλο) Ο Στέλιος Βασιλείου στην τελευταία εμφάνισή του στη Football League (στη φωτό με Γιάννη Ταραλίδη, Χρήστο Λισγάρα και Θανάση Μουλόπουλο)

Ο Στέλιος Βασιλείου επιστρέφει στη Football League, μετά την αξέχαστη σεζόν 2010-11.

[googlead][/googlead]

Για δεύτερη σεζόν στην καριέρα του θα αγωνιστεί σε επίπεδο Football League ο νεοαποκτηθείς σέντερ φορ της Παναχαϊκής Στέλιος Βασιλείου. Μάλιστα, την προηγούμενη φορά είχε βιώσει μία αξέχαστη εμπειρία που κατέληξε σε μία εντελώς ετεροχρονισμένη άνοδο...

Οκτώβριο μήνα επισημοποιήθηκε ότι οι επιλαχόντες από τη Football League Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας θα αντικαταστήσουν στη Super League τους υποβιβασθέντες για εξωαγωνιστικούς λόγους Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα («σκάνδαλο στημένων αγώνων»).

Προηγουμένως ο Στέλιος Βασιλείου είχε διάγει μία σεζόν με τα παιχνίδια να απλώνονται σε 11 μήνες! Ξεκίνησε 12 Σεπτεμβρίου 2010 και ολοκληρώθηκε την 1η Αυγούστου για τις ομάδες που μετείχαν στα πλέι οφ της ανόδου...

Ανάμεσα τους και ο Λεβαδειακός που -όπως και οι άλλοι (ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Διαγόρας)- χρειάστηκε να δώσει 6 παιχνίδια σε 11 μέρες. Από τις 22 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου σε ουδέτερα γήπεδα της Αττικής (Φυλή, Νέα Σμύρνη, «Ελ Πάσο»). Απλώς λόγω αδυναμίας της Δόξας να συγκροτήσει αποστολή κέρδισε άνευ αγώνος το δεύτερο ματς με τους «μαυραετούς».

Ο Λεβαδειακός που είχε τερματίσει 4ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (αρχικά 5ος, αλλά προσπέρασε τα Τρίκαλα που κατετάγησαν στην τελευταία θέση, λόγω κατάθεσης πλαστής εγγυητικής στην ΕΕΑ) δεν κέρδισε εισιτήριο ανόδου από τα πλέι οφ, καθώς ανέβηκε μόνο ο πρώτος ΟΦΗ. Τον Οκτώβριο, όμως, πληροφορήθηκε ότι προβιβάζεται στη Super League!

Εκείνη την περιπετειώδη σεζόν, λοιπόν (2010-11), ο Βασιλείου είχε 24 συμμετοχές και 3 γκολ με τη φανέλα του Λεβαδειακού στη Football League. Μάλιστα, είχε σκοράρει στην τελευταία του εμφάνιση στα πλέι οφ στο 4-0 επί του Διαγόρα Ρόδου στις 30 Ιουλίου 2011. Λίγο μετά τα 20α του γενέθλια.

Υστερα από 6,5 χρόνια επιστρέφει στη Football League και απομένει να δούμε αν θα πανηγυρίσει ξανά άνοδο!

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep