Επεισόδια μετά το ντέρμπι

Τρεις προσαγωγές μετά από επεισόδια οπαδών Παναχαϊκής και Παναιγιαλείου στην περιοχή του Μουσείου στην Πάτρα. Τρεις προσαγωγές μετά από επεισόδια οπαδών Παναχαϊκής και Παναιγιαλείου στην περιοχή του Μουσείου στην Πάτρα.

Τρεις προσαγωγές στην Πάτρα για συμπλοκές στην περιοχή του Μουσείου μετά τον αγώνα Παναχαϊκή – Παναιγιάλειος.

[googlead][/googlead]

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναχαϊκή – Παναιγιάλειος. Η έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα, ενώ τρεις από τους εμπλεκόμενους μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Η συνάντηση των οπαδών των δύο ομάδων στην περιοχή του Μουσείου μετά την αποχώρηση τους από το γήπεδο δημιούργησε ένταση ανάμεσα τους, αλλά γρήγορα εκτονώθηκε αφού υπήρχε αστυνομική δύναμη στο σημείο.

Υπήρξε προσαγωγή τριών οπαδών ώστε να ηρεμήσει εντελώς η κατάσταση και θα φανεί στη συνέχεια της νύχτας αν θα αφεθούν ελεύθεροι μετά την εξακρίβωση των στοιχείων, ή οι προσαγωγές θα εξελιχθούν σε συλλήψεις.

Περισσότερες προσαγωγές (πάνω από 19) υπήρξαν και νωρίτερα στο γήπεδο, αφού οι οπαδοί της Παναχαϊκής παρά τις συστάσεις της Αστυνομίας δεν έφευγαν από το σημείο που έπρεπε να βγουν οι φίλοι της ομάδας του Παναιγιαλείου που ήταν στο γήπεδο και τελικά οι «φιλοξενούμενοι» αποχώρησαν δύο ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης με την συνοδεία δυνάμεων των ΜΑΤ και με προορισμό τον Προαστιακό.

Οι προσαγωγές έγιναν ώστε να διαλυθεί το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί και σύμφωνα με το ρεπορτάζ καμία δεν εξελίχθηκε σε σύλληψη και μετά την εξακρίβωση στοιχείων αφέθηκαν ελεύθεροι.    

Last modified onΚυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017 23:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep