Πήγε Καλαμαριά ο Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας παρακολούθησε την αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 4η αγωνιστική της Football League. Ο Δημήτρης Πέλκας παρακολούθησε την αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 4η αγωνιστική της Football League.

Ο Δημήτρης Πέλκας παρακολούθησε την αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου με την Αναγέννηση Καρδίτσας για διπλό λόγο.

[googlead][/googlead]
Στις εξέδρες του γηπέδου της Καλαμαριάς για να δει από κοντά το παιχνίδι του Απόλλωνα Πόντου με την Αναγέννηση Καρδίτσας βρέθηκε ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει περάσει μια σεζόν ως δανεικός στην ομάδα της Καλαμαριάς, το 2013-14 με 7 γκολ σε 18 ματς πρωταθλήματος και σίγουρα έχει καλές αναμνήσεις από αυτό το διάστημα.

Παράλληλα θέλησε να δει από κοντά και τον Στέλιος Ποζατζίδη, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Αναγέννηση Καρδίτσας και υπήρξαν συμπαίκτες για αρκετά χρόνια από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ μέχρι και την πρώτη ομάδα του «δικεφάλου».

Ο Δημήτρης Πέλκας βρήκε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση στο γήπεδο της Καλαμαριάς, αφού είναι τιμωρημένος και εκτός αποστολής για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο την Δευτέρα (20/11).

ΠΗΓΗ: http://www.metrosport.gr

Last modified onΚυριακή, 19 Νοέμβριος 2017 23:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep