«Αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε για την φετινή προσπάθεια του ΟΦΗ και του Εργοτέλη και άφησε αιχμές για την παρουσία του Φώτη Τσάλου. 

[googlead][/googlead]

«Αιχμές» για την συμπεριφορά του προέδρου του ΟΦΗ, Φώτη Τσάλου άφησε ο Νίκος Τζώρτζογλου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2». Αντίθετα καλά λόγια είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου για την προσπάθεια που γίνεται στον Εργοτέλη και τον Μαγκέντ Σάμι. Αναλυτικά:

Για τον ΟΦΗ: «Αγωνιστικά ο ΟΦΗ είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στο Νίκο Παπαδόπουλο που έχει αποδείξει ότι λειτουργεί σωστά. Ακούω και παρακολουθώ σαν φίλος του ΟΦΗ και ως πρόεδρος της ΕΠΣΗ το τι συμβαίνει στην ομάδα. Σίγουρα, κάποια πράγματα δεν μου αρέσουν και δεν ταιριάζουν. Είναι κρίμα γιατί ο άνθρωπος που ηγείται σήμερα είναι Ομιλίτης, αγαπάει τον ΟΦΗ, έχει βάλει αρκετά χρήματα όμως νομίζω ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Να μην τον συνεπαίρνει ο ενθουσιασμός του και να μην κάνει πράγματα που βλάπτουν τον ΟΦΗ γιατί πρόκειται για ένα τεράστιο μέγεθος. Θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός αφού διοικεί την ομάδα. Πρέπει να προσέξει αυτό, δηλαδή αυτές τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές που βγάζει και με δηλώσεις που κάνει, και ο σεβασμός που θα πρέπει να έχει απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που έβαλαν ένα πολύ σοβαρό ποσό. Χρειάζεται πολύ μεγάλη σύνεση. Αγωνιστικά και δεν το λέω μόνο εγώ όλοι θαυμάζουν τον ΟΦΗ. Κάποιοι από αυτούς μου είπαν για αυτό το αλλοπρόσαλλο που βγαίνει και δεν συνάδει με τον ΟΦΗ. Είναι κρίμα γιατί ο άνθρωπος που διοικεί τον ΟΦΗ είναι και Ομιλίτης και αγαπάει την ομάδα».

Για τον Εργοτέλη: «Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε αυτόν τον άνθρωπο. Όμως ήρθε σε μια στιγμή που ο Εργοτέλης δεν μιλούσε για να παίξει στην Γ’ Εθνική αλλά μιλούσε για να παίξει στο τοπικό και το γνωρίζω καλά γιατί ήμουν στις συγκεντρώσεις. Όμως πρέπει να ειπωθεί ένα μεγάλο μπράβο στον άνθρωπο που τον έφερε και αυτός είναι ο Γιώργος Βρέντζος. Όμως και πάλι, δυστυχώς, ήπιε το πικρό ποτήρι της αχαριστίας από ανθρώπους που είναι μέσα στην ομάδα. Ευτυχώς υπάρχει στον Ερασιτέχνη μια διοίκηση που είχε να περάσει πολλά χρόνια από τον Εργοτέλη. Θεωρώ ότι ο Εργοτέλης έχει μεγάλο μέλλον με αυτόν τον άνθρωπο που ήρθε, που επένδυσε και με το πρόγραμμα που έχει και σε συνδυασμό με την διοίκηση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη και τους λέω ξανά μπράβο για τον τρόπο που διοικεί».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep