Αλλες ομάδες δύο χρόνια μετά...

Αντώνης Μπουρσέλης και Αλέξης Σελινιωτάκης είναι οι μοναδικοί παίκτες από τα τωρινά ρόστερ Εργοτέλη και ΑΟΧ - Κισσαμικού που είχαν παίξει στην προ διετίας κόντρα των δύο ομάδων.

[googlead][/googlead]

Δύο χρόνια έχουν παρέλθει από το προηγούμενο παιχνίδι του Εργοτέλη με τον... σκέτο Κισσαμικό (πλέον ΑΟ Χανιά - Κισσαμικό), αλλά οι συνδετικοί κρίκοι είναι μόνο δύο...

Πριν από το επικείμενο ραντεβού (5/11, 15:00, Παγκρήτιο) οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στη Football League στις 23 Νοεμβρίου 2015 στο ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο.

Τότε ο Κισσαμικός νίκησε 2-1 με τον σημερινό αρχηγό της ομάδας Αλέξη Σελινιωτάκη να συμπεριλαμβάνεται στο αρχικό σχήμα, αλλά να αντικαθίσταται στο 9' λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη πλευρά για τον Εργοτέλη είχε παίξει ως αλλαγή ο Αντώνης Μπουρσέλης που επέστρεψε φέτος στο ρόστερ των "κιτρινόμαυρων".

Κοινός παρανομαστής -πέραν των δύο παικτών- είναι και ο Σταύρος Λαμπράκης ο οποίος καθοδηγούσε ως κόουτς τους φιλοξενούμενους σε εκείνη την αναμέτρηση και πλέον έχει ρόλο τιμ μάνατζερ.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι του δεύτερου γύρου τη σεζόν 2015-16 δεν διεξήχθη με τους Χανιώτες να κερδίσουν στα χαρτιά 0-3, λόγω της απόσυρσης του Εργοτέλη από το πρωτάθλημα μεσούσης της περιόδου.

Κάπως έτσι ο ΑΟΧ - Κισσαμικός πάει στις 5/11 στο Παγκρήτιο με παράδοση 2 στα 2 (αν και η μία νίκη επιτεύχθηκε στον αγωνιστικό χώρο) απέναντι στον Εργοτέλη. Τα ρόστερ των ομάδων, βέβαια, έχουν αλλάξει ριζικά σε σχέση με το προηγούμενο ραντεβού τους.

[googlead][/googlead]

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep