Logo
Print this page

Αύξηση των μεταγραφών

Οι εγγραφές στη Football League αυξήθηκαν κατά 58% σε σχέση με πέρυσι.

[googlead][/googlead]

Τα στοιχεία που αφορούν στις μεταγραφές σε όλες τις κατηγορίες δημοσιοποίησε η ΕΠΟ. Αυτά προέκυψαν κατά την περίοδο του καλοκαιριού και αφορούν στις εγχώριες και διεθνείς μεταγραφές/εγγραφές επαγγελματιών, άνεργων και ερασιτεχνών.

Στη Football League το σύνολο των εγγραφών σε σχέση με το καλοκαίρι του 2016 εμφάνισε αύξηση 58% και 35% η απόκτηση Ελλήνων. Εντυπωσιακό είναι το ποσοστό 172% για τους αλλοδαπούς/κοινοτικούς (215 φέτος, 79 πέρυσι). Συνολικά έγιναν 763 εγγραφές, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι 484.

meta

sinomet

Όπως σημειώνει η ΕΠΟ:

«Εγγραφή ισοδυναμεί είτε με μετακίνηση ποδοσφαιριστή από ομάδα σε ομάδα είτε με ένταξη ελεύθερου/άνεργου ποδοσφαιριστή σε ομάδα είτε με επανένταξη δανεικού ποδοσφαιριστή σε ομάδα είτε η περίπτωση λύσης υπάρχοντος συμβολαίου και σύναψης νέου. Επίσης, στα στοιχεία εγγραφών περιλαμβάνονται περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα υποδομής.

Τα στοιχεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών ενδέχεται να διαφοροποιηθούν, διότι η διαδικασία μετεγγραφών βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου. Υπάρχουν χώρες όπου επιτρέπονται μετεγγραφές σε διαφορετικές περιόδους από την Ελλάδα, συνεπώς είναι πιθανό να διαφοροποιηθούν τα στοιχεία που αφορούν στις μετεγγραφές ερασιτεχνών παικτών στο εξωτερικό».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 04 Οκτώβριος 2017 12:25
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr