Logo
Print this page

Ανέβηκαν Δόξα, Καραϊσκάκης

Απορρίφθηκε η έφεση του ΑΟ Χαλκίς από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Οριστικά η Δόξα Δράμας και η ΑΕ Καραϊσκάκης θα είναι τα δύο νέα μέλη που θα πρέπει να εγγράψει η Football League. Αυτό γιατί την Τρίτη (12/09) το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του ΑΟ Χαλκίς να διεδικήσει την άνοδο μέσω διαδικασίας μπαράζ. Η ομάδα της Εύβοιας μπορεί να υποστήριξε ότι σε κανέναν κανονισμό δεν προβλεπόταν η προϋπόθεση κατάθεσης εγγυητικής 300 χιλιάδων για τη συμμετοχή σε αγώνες κατάταξης, αλλά η άλλη πλευρά, αυτή της ΕΠΟ και των Δόξας, Καραϊσκάκη που έκαναν πρόσθετες παρεμβάσεις, ανέφεραν ότι η Χαλκίδα αν ήθελε θα έπρεπε να έχει προσβάλει την απόφαση εντός 10ημέρου...

Έτσι, η 18άδα της Β' Εθνικής συμπληρώθηκε και, τόσο οι Δραμινοί, όσο και η ομάδα της Άρτας θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα τις διαδικασίες σύστασης ΠΑΕ. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 96/12-9-2017 απόφασή του κατήργησε τη δίκη που ανοίχτηκε με την 26387/11-9-2017 αίτηση αναστολής του σωματείου ΑΟ Χαλκίς και με την υπ’ αριθμ. 97/12-9-2017 απόφασή του απέρριψε την προσφυγή του σωματείου ΑΟ Χαλκίς κατά της απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 18:47
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr