Παναγόπουλος: «Γελοιοποίηση»

Ο νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος υποστήριξε ότι η Δόξα χαλάει τη... σούπα, γι' αυτό δεν τη θέλει η Football League.

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο νομικός της Δόξας Δράμας και της ΑΕ Καραϊσκάκης, Γιώργος Παναγόπουλος. Όπως αναρωτήθηκε: «Ο κύριος Λεουτσάκος αμφισβητεί το Διαιτητικό Δικαστήριο και δεν του έχουν πάρει το κεφάλι;». Αναλυτικά είπε:

«Αντί να προσπαθήσουν να λύσουν το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν, τα φορτώνει ο κύριος Λεουτσάκος σε έναν δικηγόρο; Ο Παναγόπουλος δε διοικεί ομάδες. Έτυχε η συγκυρία ο κ. Μπύρος να μου δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη. Θέλει να βάλει τάξη σε αυτό το χώρο, όταν ανέβει η ομάδα του στη Football League. Έβαλε του κόσμου τα χρήματα σε μια κατηγορία που δε θα κάνει απόσβεση ποτέ. Το σύστημα δε θέλει να εξυγιανθεί και δε θέλει ομάδες υγιείς σαν τη Δόξα ή τον Καραϊσκάκη και θέλει να κρατάει ζωντανό τον Παπαθανασάκη. Να κρατάει πεθαμένους συλλόγους.

Εκπλήσσομαι που κάποιου εμφάνισαν τον Ιβάν Σαββίδη. Δεν μπορούν κάποιοι να προστατέψουν τον κ. Σαββίδη όπως προστατεύουμε εμείς τον κ. Μπύρο; Γνώριζε ο κ. Σαββίδης ότι ο ΠΑΟΚ ψήφισε με δύο παλάμες κατά του Ηρακλή; Αμφιβάλλω αν τον ενημερώνουν. Με ποιο δικαίωμα να αναμειχθεί ο κ. Σαββίδης στη Β΄ Εθνική;

Θα μείνουν κι άλλες κενές θέσεις. Πόσο καιρό φωνάζουμε; Βγαίνει ο κ. Νεφελούδης και μιλάει για τον Αρη και τη Βέροια. Αν σκάσουν τα κανόνια του Αρη και της Βέροιας, τι θα λέει; Το καταστατικό της ΕΠΟ λέει ότι υπάρχει διάταξη που λέει ότι οι ομάδες που δεν αδειοδοτούνται δε συμμετέχουν στα πρωταθλήματα. Υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις για τον Ηρακλή και τη Βέροια ότι απαγορεύεται να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα. Όπως και Καλλιθέα Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός για τη Football League. Ο κ. Λεουτσάκος αμφισβητεί το Διαιτητικό Δικαστήριο και δεν του έχουν πάρει το κεφάλι; Η ίδια η ομοσπονδία. Δε σέβεσαι το δικαστήριο και το καταστατικό;».

Τέλος, για τις κινήσεις της Δόξας και τα σενάρια που ακούγονται:

«Τους χαλάει η σούπα. Δε θέλουν να μπουν μη ελεγχόμενες ομάδες. Ο Καραϊσκάκης ζητάει ήδη να μην γίνει το μπαράζ και να ανέβει απευθείας. Προσπαθούν να κάνουν νέο πραξικόπημα. Ακούγεται από κύκλους της Football League ότι θέλουν να κρατήσουν τον Ηρακλή, να μην αναπληρωθεί η θέση, γιατί θα μπορεί να μετέχει στο πρωτάθλημα και να τιμωρείται με μείον τρεις βαθμούς κάθε Κυριακή και να αποβληθεί στη συνέχεια. Μιλάμε για γελοιοποίηση».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017 23:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.