Καλύπτεται το κενό του Ηρακλή;

Κανείς στη Football League δεν μπορεί να απαντήσει τι μέλλει γενέσθαι με το κενό που προκύπτει από τη διάλυση του Ηρακλή.

Το μπάχαλο καλά κρατεί στο πρωτάθλημα της Football League σχετικά με τα κενά που προκύπτούν και πώς θα συμπληρωθεί η 18άδα. Η ανατροπή με την εφαρμογή του νέου ΚΑΠ από την ΕΠΟ έχει δημιουργήσει αμφιβολία για όλα και μετά από αυτή την εξέλιξη θα ήταν αυτονόητο με όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα πως πλέον θα υπήρχαν 16 ομάδες στη διοργάνωση. Η διάλυση του Ηρακλή δημιουργεί νέα δεδομένα, αλλά κανείς στη διοργανώτρια δεν μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματα αν και πώς θα καλυφθεί η απουσία του, αφού έχουν ανατραπεί τα πάντα.

Η διαφορά του Γηραιού από τον Αγροτικό Αστέρα είναι ότι οι Θεσσαλονικείς δήλωσαν συμμετοχή και, μάλιστα, εγγράφηκαν ως μέλη της Football League. Άρα, η επόμενη κίνηση θα πρέπει να αφορά στην αποστολή εγγράφου με το οποίο η ΠΑΕ Ηρακλής θα κάνει γνωστό ότι αποσύρεται και δεν μπορεί να συμμετάσχει. Ακόμα και αυτό, βέβαια, είναι άγνωστο αν και πότε θα συμβεί από τη στιγμή που οι «κυανόλευκοι» έχουν διαλυθεί, αλλά ο Σπύρος Παπαθανασάκης υποστηρίζει ότι το... παλεύει ακόμα!

Το ένα σενάριο, λοιπόν, λέει ότι ο Ηρακλής θα μπει στην κλήρωση, από τη στιγμή που έχει εγγραφεί στη Football League, θα χάνει τα ματς με 3-0, ενώ εκτός από την αφαίρεση 6 βαθμών από το πρωτάθλημα που θα μετάσχει, θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 100.000 ευρώ η ομάδα και με ίδιο ο πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος.

Υπενθυμίζεται ότι η διοργανώτρια σκοπεύει να κάνει συμβούλιο διά περιφοράς και να αποφασίσει πώς θα κινηθεί. Ήδη έχει τοποθετηθεί κατά του αγώνα μπαράζ που δεν προβλέπεται μετά τις 5 Ιουλίου και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος έχει δηλώσει πως το πιο δίκαιο θα ήταν η διεξαγωγή ενός μίνι πρωταθλήματος μεταξύ όλων των δευτεραθλητών.

Την ίδια στιγμή η ΕΠΟ σκοπεύει να ορίσει αγώνα μπαράζ μεταξύ Δόξας Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκη για να καλυφθεί η κενή θέση του Αγροτικού Αστέρα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 10:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep