«Άλλο νόμιμο, άλλο πρέπον»

Συγχαρητήρια Πανελευσινιακού για τη ματαίωση του μπαράζ και αίτημα να συμπληρώσει εκείνος τη 18άδα.

Η νομιμότητα επικράτησε με τη ματαίωση του μπαράζ ΑΕ Καραϊσκάκης – Δόξα Δράμας σύμφωνα με την ΠΑΕ Πανελευσινιακός. Η ομάδα της δυτικής Αττικής με ανακοίνωσή της συνεχάρη τη διοίκηση του Ευάγγελου Γραμμένου και ζήτησε από την ΕΠΟ αναλογική εφαρμογή του ΚΑΠ, ώστε να αποτελέσει τη 18η ομάδα στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ και στον πρόεδρό της, κύριο Γραμμένο, η οποία με γνώμονα τη νομιμότητα ανακάλεσε την απόφαση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής και δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ.

Ιστορικές ομάδες όπως η Δόξα Δράμας έχουν και απαιτείται να έχουν θέση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Οι αγώνες, όμως πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα και είναι διαφορετικό το νόμιμο από το πρέπον. Για την ορθή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Football League με τον αριθμό που προέβλεπε η προκήρυξη, την οποία ενέκρινε η ΕΠΟ, δηλαδή με 18, δύναται η Ομοσπονδία και μόνο αυτή να κάνει αναλογική εφαρμογή του άρθρου 4 του ΚΑΠ και να ισχύσουν και στη Football League ό,τι ισχύει και για τη Super League.

Το ΔΣ της ΠΑΕ Πανελευσινιακός»

Συμπαραστέκονται στον Δήμαρχο

Παράλληλα η ΠΑΕ Πανελευσινιακός εξέφρασε τις ευχές τις για ταχεία ανάρρωση και τη συμπαράστασή της στον Γιώργο Τσουκαλά. Ο Δήμαρχος της πόλης δέχτηκε επίθεση μέσα στο Δημαρχείο από συμβασιούχο υπάλληλο του Δήμου και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, αφού είχε μαχαιρωθεί στο πόδι. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 28 Αύγουστος 2017 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep