«Να μη γίνει το μπαράζ»

Ο Θανάσης Δημόπουλος με δηλώσεις του ζητά από τη διοργανώτρια να πιέσει στη μη διεξαγωγή του μπαράζ μεταξύ Καραϊσκάκη - Δόξας Δράμας.

Τη μη διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ μεταξύ ΑΕ Καραϊσκάκη - Δόξας Δράμας ζητά από τη Football League ο Θανάσης Δημόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής του Πανελευσινιακού σε δηλώσεις του στο FL News κάλεσε τον πρόεδρο της λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκο να φροντίσει, ώστε να μη γίνει ο αγώνας της 29ης Αυγούστου και υπογράμμισε: «Όλα τα μέλη της Ένωσης έχουν ψηφίσει να μην ανέβει ομάδα από τη Γ' Εθνική, αλλά να μείνει ο Πανελευσινιακός».

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Δημόπουλος δήλωσε:

«Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος θα πρέπει να φροντίσει να μη διεξαχθεί το μπαράζ ΑΕ Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας, αφού κάτι τέτοιο στον ΚΑΠ δεν προβλέπεται μετά τις 5 Ιουλίου. Το είπε, άλλωστε, και στην εκδίκαση ο νομικός εκπρόσωπος της διοργανώτριας, Αντώνης Βουγίδης. Στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι «εμείς θέλουμε στο πρωτάθλημα ή 17 ομάδες ή να μείνει ο Πανελευσινιακός».

Πρέπει η διοργανώτρια να δείξει την προσωπικότητά της και το πρεστίζ της, όπως έδειξε και η Super League. Να δείξει ότι «μετράει», γιατί έτσι θα κάνουν ό,τι θέλουν. Όλα τα μέλη της Ένωσης έχουν ψηφίσει να μην ανέβει ομάδα από τη Γ' Εθνική και να μείνει ο Πανελευσινιακός».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 27 Αύγουστος 2017 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep