Πρωταθλητής στο δανεισμό!

Ο Μανώλης Σάλιακας Ο Μανώλης Σάλιακας

Ο ΑΟ Χανιά - Κισσαμικός είναι κοντά στην απόκτηση του Μανώλη Σάλιακα από τον Ολυμπιακό και πάει για 11αδα δανεικών.

Λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος ο ΑΟ Χανιά - Κισσαμικός δεν κινδυνεύει να χάσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή στο δανεισμό! Διψήφιο αριθμό παικτών, που ανήκουν σε άλλες ΠΑΕ, έχει ήδη στο ρόστερ του και αναμένεται να προστεθεί στη λίστα και ο Μανώλης Σάλιακας, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος".

Ο 21χρονος δεξιός μπακ χαφ (με καταγωγή από το Ηράκλειο) προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στο κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς είχε παραχωρηθεί την περασμένη σεζόν από τους Ολυμπιακό στην Καρμιώτισσα μετρώντας 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο. Παράλληλα, μέσα στο 2017 αγωνίστηκε και με την Εθνική Ελπίδων (συνολικά 6 παιχνίδια, 1 γκολ με την U-21).

Με τον Σάλιακα οι δανεικοί του ΑΟ Χανιά - Κισσαμικού θα συμπληρώνουν 11αδα! Για την ακρίβεια θα είναι 11+1, αφού υπάρχει και η ιδιαίτερη περίπτωση του Νώντα Παντελάκη. Ο 22χρονος αμυντικός έπαιζε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ομάδα την προηγούμενη διετία, ωστόσο φέτος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Χανιώτες δίχως να υπάρχει στην ανακοίνωση της ΠΑΕ υποσημείωση για τους Πειραιώτες. Οπως συνέβη δηλαδή στις περιπτώσεις των Άρντιτ Τόλι (στόπερ), Αντώνη Φουάση (αριστερό μπακ), Δημήτρη Τασιουλή (μεσοεπιθετικός), Γιώργου Ξύδα (επιθετικός), Κώστα Μεγαρίτη (μέσος) και Ιάσωνα Γαβαλά (τερματοφύλακας). Αρα, επισήμως ο Ολυμπιακός έχει στείλει 6 παίκτες από την ακαδημία του στον ΑΟ Χανιά - Κισσαμικό και ο Σάλιακας θα είναι ο 7ος!

Πώς συμπληρώνεται η 11αδα; Η ΑΕΚ δάνεισε τον αμυντικό Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη και τον τερματοφύλακα Γιάννη Παπαδόπουλο, ο Πανιώνιος τον αμυντικό μέσο Δαμιανό Γκίνη και ο ΟΦΗ τον μεσοεπιθετικό Νίκο Βρεττό.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 27 Αύγουστος 2017 11:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep