Logo
Print this page

ΑΟΧ... τέλος

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, που υποβιβάζεται οριστικά.

Οι τελευταίες ελπίδες της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά για δικαίωση και παραμονή στη Football League, χάθηκαν. Η ομάδα της Κρήτης, που είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση 33 βαθμών επειδή έπαιζε χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής, δεν δικαιώθηκε ούτε στο πρωτοβάθμιο όργανο, ούτε στην εφέσεων και την Τρίτη (8/8) ούτε μέσω του Διαιτητικού.

Αυτό σημαίνει ότι οι Χανιώτες δεν θα βρίσκονται στην δεύτερη κατηγορία τη νέα σεζόν, παρότι βαθμολογικά εξασφάλισαν την παραμονή τους. Τη χάνουν πια στα χαρτιά. Η απόφαση της ΕΠΟ: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση με την 85/2017 απόφασή του απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ Χανιά κατά της υπ' αριθμόν 43/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ (απόρριψη έφεσης της ΠΑΕ κατά της υπ' αριθμόν 233/2017 απόφασης του Π.Μ.Π.Ο. της Football League)».

Μετά την απόφαση που πάρθηκε, η Καλλιθέα μένει πλέον στη Football League, ενώ για τον ΑΟΧ μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με αφορμή την πρόθεση του Κισσαμικού για συγχώνευση, που σε πρώτη φάση βρίσκει σύμφωνο τον Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 08 Αύγουστος 2017 17:48
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr