Ηρακλής χωρίς... ρόστερ

Στην Α' ΕΕΟΔ συζητήθηκαν τέσσερις προσφυγές σε βάρος του Ηρακλή.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 30 προσφυγές υπήρχαν στο πινάκιο της Α' ΕΕΟΔ της ΕΠΟ τη Δευτέρα (24/06). Οι τέσσερις εξ αυτών αφορούσαν στον Ηρακλή και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με τον Γηραιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, του μόνου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία, συζητήθηκαν οι προσφυγές των Γιάννη Τσότρα, Άλμπερτ Ρούσσου, Αργύρη Μπαρέττα και Γιάννη Πασά.

Ο Τσότρας έριξε τις διεκδικήσεις του από τις 2.900 ευρώ στις 2.000 και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Δημήτρης Καρπετόπουλος υποστήριξε ότι θα γίνει προσπάθεια να έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές έως τις 31 Ιουλίου. Ο Ρούσσος διεκδικεί 7.600 ευρώ, αφού ο δικηγόρος του σημείωσε πως είναι απλήρωτος από τοβ Ιανουάριο και ο Μπαρέττας αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 7.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στον Γιάννη Πασά, ο δικηγόρος του Γιώργος Ζελελίδης ζήτησε και την αποδέσμευση του πελάτη του, ενώ μάρτυρας ήταν ο αδερφός του, ο οποίος τόνισε πως εκτός των άλλων του οφείλονται ενοίκια και πριμ συμμετοχών.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep