Δείπνο στον Απόλλωνα (photos)

Ο «χρυσός» υποστηρικτής του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Τσόγιας παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τα στελέχη της ΠΑΕ.

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας ο «χρυσός» υποστηρικτής του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Τσόγιας παρέθεσε δείπνο στους «κυανόλεκους» τη Δευτέρα (25/07), ενώ ο πρόεδρος, Παναγιώτης Μαντζανάς μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρθηκε:

Δείπνο στους ποδοσφαιριστές, στα μέλη της τεχνικής ηγεσίας αλλά και στους ανθρώπους της ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας παρέθεσε το βράδι της Δευτέρας (24/07) σε γνωστή ταβέρνα στον Λόφο Φρουρίου, ο "Χρυσός" Υποστηρικτής της ομάδας, κ. Νίκος Τσόγιας (της γνωστής εταιρείας AUTO TSOGIAS). Στούς παίκτες μίλησε και ο ιδιοκτήτης κ. Παναγιώτης Μαντζανάς που ευχήθηκε σε όλους να είναι υγιείς και προσηλωμένοι στον στόχο που έχει τεθεί για μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League. Τόνισε επίσης ότι πιστεύει σε αυτούς και σημείωσε πως κάθε Κυριακή θα πρέπει να πάιζουν για την νίκη.

Στους παίκτες μίλησε όμως και ο κ. Τσόγιας, που ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στον σύλλογο. Για το δείπνο, αλλά γενικά και για την χορηγία, η ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Τσόγια, ο οποίος δείχνει πόσο κοντά θέλει να είναι στην ομάδα μας.

Παρόντες ήταν ο ιδιοκτήτης κ. Μαντζανάς, ο χορηγός κ. Τσόγιας, οι παίκτες, ο προπονητής κ. Σάκης Θεοδοσιάδης, ο διευθυντής κ. Πασπαλιάρης, οι συνεργάτες του κ.κ. Μαργαρίτης, Βουλόγκας, ο μασέρ κ. Νούσιος ο πρόεδρος της Δ.Ε. κ. Βέβηςς, ο αντιπρόεδρος κ. Μαμάκος, τα μέλη αυτής κ.κ. Λιότσιος, Λουκάς, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα κ. Τερζούδης, ο αντιπρόεδρος κ. Μπουχουρίδης, ο υπεύθυνος ασφαλείας κ. Ε. Δοξόπουλος καθώς και σύσσωμα σχεδόν όλα τα στελέχη της ΠΑΕ».

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:12

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep