«Όχι κομπάρσοι»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε το στίγμα του για τον Απόλλωνα Λάρισας τη νέα σεζόν.

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν έκανε τη Δευτέρα (24/7) ο Απόλλων Λάρισας. Οι Θεσσαλοί έχουν στόχο να πρωταγωνιστήσουν ή τουλάχιστον να μην έχουν το ρόλο του κομπάρσου. Αυτό υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας, Σάκης Θεοδοσιάδης. Αρχικά είπε: «Να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου και σε όλους τους συνεργάτες μου να έχουμε μία καλή χρονιά. Μια χρονιά πάνω απ’όλα με υγεία σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Η ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια εξελίσσεται διαρκώς. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας στην ομάδα.

Με οδηγό την περσινή χρονιά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα έχει σαν στόχο κάθε Κυριακή να κερδίζει τα παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από τη συλλογικότητα, τη σκληρή δουλειά της καθημερινότητας να μπορέσουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της διοίκησης, αλλά και προσωπικά του προέδρου μας, του κ. Μαντζανά που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλά για τον ιστορικό σύλλογο του Απόλλωνα Λάρισας. Να έχουμε όλοι μας μία άριστη συνεργασία όπως και πέρυσι και πάνω απ’όλα υγεία στους ποδοσφαιριστές μας».

Για τους στόχους της ομάδας:
«Για μας το πρωτεύον είναι μέσα από τη σκληρή δουλειά να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα είναι πρωταγωνίστρια κι όχι ένας κομπάρσος στην κατηγορία. Με ταπεινότητα και σεβασμό προς όλους τους αντιπάλους, με πολύ σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε την ανταγωνιστική ομάδα που θέλουμε και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της διοίκησης και του κόσμου. Στο τέλος θα δούμε το ταμείο μας».

Για το πρωτάθλημα της Football League:
«Νιώθουμε πολύ τυχεροί που βρισκόμαστε σε μία ομάδα που λειτουργεί, έχει υγεία και οργάνωση, αλλά και οικονομική συνέπεια. Βλέπετε τι προβλήματα αντιμετωπίζουν ομάδες στην κατηγορία. Ακόμα δεν ξέρουμε πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εμείς κάνουμε την αρχή μας σήμερα και θα ασχοληθούμε μόνο με την ομάδα μας και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θέλουμε να είμαστε έτοιμοι απ’όλες τις πλευρές για να είμαι ανταγωνιστικοί στον μαραθώνιο που θα έχουμε μπροστά μας.

Για το ρόστερ:
«Μεταγραφικά η ομάδα έκανες τις προσθήκες που ήθελε. Θεωρώ πως για να κλείσει το ρόστερ θα γίνουν ακόμα δύο-τρεις κινήσεις. Υπάρχουν 22 ποδοσφαιριστές και θέλω να δουλέψω με 25 παιδιά. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ».

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ: «ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, ανέφερε: «Να ευχηθώ σε όλο το κόσμο να έχει υγεία. Οι ποδοσφαιριστές μας να είναι καλά και δίχως τραυματισμούς. Εύχομαι φέτος να έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και μέσα από όλη τη διαδικασία να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας ενισχύθηκε με ικανούς ποδοσφαιριστές. Από πέρυσι έμεινε ένας καλός κορμός με 13 ποδοσφαιριστές και θα προχωρήσουμε με 25 παίκτες. Ένα στόχο είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, έναν έχουμε και φέτος. Να προσπαθούμε κάθε Κυριακή για το καλύτερο και να κερδίζουμε. Θέλω οι παίκτες να δίνουν τον εαυτό τους μέσα στο γήπεδο και να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν».

Αν ο Απόλλωνας μπορεί να κυνηγήσει την άνοδο:
«Όπως είπα και πριν στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να κερδίζουμε κάθε Κυριακή. Τον ίδιο έχουμε και φέτος. Θέλουμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο που θα παίζει η ομάδα. Θέλουμε ο κόσμος να χαίρεται με το θέαμα που θα προσφέρουμε και στο τέλος θα μετρήσουμε τι πετύχαμε».

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep