«Ιδού το Μαρτινέγκο...»

Ο Γιώργος Στειακάκης προσκάλεσε τα μέλη του Εργοτέλη στη ΓΣ της Δευτέρας (24/07).

Συμμετοχή από όλα τα μέλη του Εργοτέλη ζήτησε ο Γιώργος Στειακάκης στη ΓΣ της Δευτέρας (24/07). Με ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου ανέφερε:

«Προσκαλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν στην κρίσιμη γενική Συνέλευση της Δευτέρας 24 Ιουλίου, ώστε να συμμετάσχουν ουσιαστικά στη λήψη αποφάσεων για το μέλλον του Εργοτέλη. Το έμπρακτο ενδιαφέρον όλων μας, την Δευτέρα αλλά και στη συνέχεια, είναι ο δρόμος της επόμενης μέρας και η ώθηση που χρειάζεται το σωματείο μας. Αλίμονο αν περιμένουμε σωτήρες και λύσεις εξ ουρανού.

Η ιστορία και η φιλοσοφία του Εργοτέλη ανέχονται τα λάθη όσων αγαπάνε το σωματείο, όχι όμως την αδιαφορία τους. Η συμμετοχή, εξάλλου, έγραψε την ιστορία και διαμόρφωσε το πνεύμα που υπηρετούμε όλοι. Ιδού το Μαρτινέγκο, ιδού και το καθήκον μας.

Γιώργος Στειακάκης
Αντιπρόεδρος Δ.Σ.».

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε από την πλευρά του: «Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ υπενθυμίζει στα μέλη του ότι η διακοπείσα ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου θα συνεχιστεί αύριο Δευτέρα στις 19:00 στο Μαρτινέγκο. Η παρουσία όλων, μελών και φιλάθλων, είναι απαραίτητη».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep