«Ψέματα και ανοργανωσιά»

Ο Τζόναθαν Λόπεθ για την επικείμενη μετακόμισή του στον Απόλλωνα Πόντου και τη συνεργασία του με τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Προ των πυλών του Απόλλωνα Πόντου βρίσκεται ο Τζόναθαν Λόπεθ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας τόνισε στο Metropolis 95,5 ότι βρίσκεται μια ανάσα από τους «κοκκινόμαυρους», ενώ αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Θοδωρή Καρυπίδη στη Βέροια υποστήριξε ότι ο τελευταίος έλεγε πάρα πολλά ψέματα στους ποδοσφαιριστές και άφησε ανοργάνωτη τη «Βασίλισσα του Βορρά. Αναλυτικά είπε:

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, σε ένα 95% κοντά σε συμφωνία. Μένουν τα τυπικά θέματα για να γίνω παίκτης του Απόλλωνα. Αυτό που με έκανε να έρθω στον Απόλλωνα είναι ότι βλέπω έναν σοβαρό άνθρωπο, κάτι που δεν είδα τα τελευταία χρόνια στη Βέροια».

Για την τελευταία σεζόν στη Βέροια και τι φταίει που έπεσε:

«Είναι ένα σύνολο πραγμάτων. Έχει να κάνει με τα πάρα πολλά ψέματα που ακούσαμε από τον κ. Καρυπίδη και τους οκτώ μήνες που είμαστε απλήρωτοι. Θεωρώ ότι τα τόσα πολλά ψέματα και η ανοργανωσιά από τον κ. Καρυπίδη οδήγησαν τα πράγματα εκεί. Με πονάει πάρα πολύ αυτό. Η Βέροια μου άνοιξε την πόρτα και μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω στη Super League και να κάνω γνωστό το όνομά μου. Είχα ξεκάθαρο ότι ακόμη κι αν μέναμε στη Βέροια δε θα συνέχιζα να συνεργάζομαι με τον κ. Καρυπίδη».

Για το αν πείστηκε για το πλάνο του κ. Καλαϊτζίδη για τον Απόλλωνα:

«Αν δεν υπήρχε η πιθανότητα να βγει ο Απόλλων στην Α' Εθνική δε θα είχα κάνει κίνηση να συνεργαστώ με αυτή την ομάδα. Επαιξε ρόλο ο σοβαρός σχεδιασμός του κ. Καλαϊτζίδη και ότι υπάρχει ορίζοντας για την Α' Εθνική. Ο κ. Καλαϊτζίδης είναι πολύ σοβαρός και σου λέει πάντα την αλήθεια. Ο σχεδιασμός του έχει άξονα για να πάμε στη Super League. Αυτό που θέλω τα τελευταία χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο είναι να το απολαύσω, χωρίς να σκέφτομαι οικονομικά προβλήματα κι άλλα πράγματα. Να είμαι αφοσιωμένος μόνο στην προπόνηση και στον αγώνα».

Για το αν τον έπεισαν και κάποιοι πρώην συμπαίκτες του:

«Εκτός από πρώην συμπαίκτες είναι κυρίως πολύ καλοί μου φίλοι και έπαιξαν σημαντικό ρόλο, ώστε να είμαι κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλωνα».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις οφειλές από τη Βέροια:

«Η κατάσταση δε με κάνει να είμαι πολύ αισιόδοξος, τα πράγματα δεν οδεύουν στο σωστό δρόμο, δεν είναι σε καλό επίπεδο το πρωτάθλημα της Α' και Β' Εθνικής. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας κι εμείς, να είμαστε ενωμένοι, γιατί στο τέλος αυτός που πλήττεται άμεσα είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Δε θα ήθελα να πω για τα ποσά, μιλάμε για ένα σημαντικό ποσό για μένα, δε θέλω να αναφερθώ. Πέρασα κι ευχάριστα χρόνια στη Βέροια, τα τελέυταία χρόνια όμως ήταν καταστροφικά. Γνώρισα πολλούς φίλους όπως τον Γεωργιάδη».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep