Απορρίφθηκε της Δόξας

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της Δόξας Δράμας κατά της επικύρωσης και κατά του Απόλλωνα Πόντου.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο εκδικάστηκε την Τρίτη (18/07) η προσφυγή της Δόξας Δράμας κατά του Απόλλωνα Πόντου και της επικύρωσης της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Ωστόσο, αυτή απορρίφθηκε με ψήφους 5-0, οπότε οι Πόντιοι έκλεισαν και τυπικά το τελευταίο δικαστικό μέτωπο. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και με νεότερη ανάρτηση θα σας παρουσιάσει το ρεπορτάζ.

Η απόφαση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Υπόθεση: Έφεση-προσφυγή του σωματείου Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ κατά 1) της από 29/6/2017 απόφασης της Επιτροπής πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας που επικύρωσε την βαθμολογία του 1ου ομίλου και περιόδου 2016-2017 και επικυρώθηκε από την ΠΔΕ/ΕΠΟ και 2) του Σωματείου ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

Απόφαση: Δικάζει αντιμωλία των διαδίκων. Απορρίπτει την από 7/7/2017 προσφυγή του ποδοσφαιρικού σωματείου με την επωνυμία «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» κατά 1) της από 29/6/2017 απόφασης της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας που επικύρωσε την βαθμολόγια του 1ου ομίλου περιόδου 2016-2017».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούλιος 2017 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep