Ευχαριστεί η Ερασιτεχνική

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή ευχαρίστησε τον Υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη για την τροποποίηση του Νόμου που αφορά στα χρέη.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και βουλευτές εξέδωσε η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή με αφορμή την ψήφιση της τροποποίησης του Νόμου που αφορά στα χρέη των ΑΑΕ. Σε αυτή ανέφερε:

«Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση θεωρεί ως ελάχιστη υποχρέωση της να ευχαριστήσει δημόσια πρώτα από όλους τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, ο οποίος ενστερνίσθηκε την προσπάθεια του σωματείου μας -με οδηγό την «Παναχαϊκή Συμμαχία»- να αναδείξουμε ένα νέο μοντέλο ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας, διαφορετικό από αυτά που οδήγησαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο στο βούρκο.

Ο κ. Βασιλειάδης από την 1η συνάντησή μας τον Νοέμβριο του 2016 αντιλήφθηκε ότι η κοινή προσπάθεια μας είναι προς την κατεύθυνση της αποτελμάτωσης του ποδοσφαίρου μας και γι' αυτό ασχολήθηκε επισταμένως μαζί με το ικανό επιτελείο του για αρκετούς μήνες, μέχρι να υλοποιήσει την υπόσχεσή του και να ψηφισθεί η τροποποίηση του Νόμου που επιβεβαιώνει με πανηγυρικό τρόπο ότι, αυτοί που δημιουργούν τα χρέη σε ΠΑΕ , αυτοί πρέπει να τα πληρώνουν.

Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι τον δρόμο για να απαλλαγεί η Παναχαϊκή από τον βραχνά των χρεών τον άνοιξε ο δ/ντης του γραφείου του Υπουργού Επικρατείας, ο συντοπίτης μας κ. Παναγιώτης Σκούτας, ο οποίος μέχρι σήμερα έκανε παρεμβάσεις για να λήξει το θέμα μας αισίως.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Κώστα Σπαρτινό, Σια Αναγνωστοπούλου, Ανδρέα Ριζούλη για το αμέριστο ενδιαφέρον που έδειξαν προς ικανοποίηση του αιτήματος μας και την αποτελεσματική παρουσία τους στις συναντήσεις που είχαμε με τον κ. Βασιλειάδη και την Υφυπουργό Οικονομικών κ. Παπανάτσιου, την οποία επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την κατανόηση που έδειξε.

Εύσημα ανήκουν και στον βουλευτή του Νομού μας κ. Νικολόπουλο ο οποίος με το πείσμα που τον διακρίνει βοήθησε και αυτός με τις διαρκείς παρεμβάσεις του για την επίτευξη του στόχου μας. Ευχαριστούμε επίσης και την βουλευτή της ΝΔ κ. Αννα Καραμανλή η οποία ως εισηγήτρια επί του Νομοσχεδίου είχε σημαντική συμβολή στην τελική διατύπωση της επίμαχης διάταξης.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και την Δημοκρατική Συμπαράταξη και τη Ενωση Κεντρώων που ψήφισαν υπέρ της συγκεκριμένης διάταξης, καθώς και τον υπεύθυνο αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας κ. Ηλία Γρηγόρη για την συμβολή του στην προώθηση του αιτήματος μας προς την Κυβέρνηση.

Εξυπακούεται ότι χωρίς την Παναχαϊκή Συμμαχία και τον Κώστα Κατσουράνη, είναι σίγουρο ότι δεν θα είχαμε σε αρίστη κατάσταση την ομάδα μας, οφείλουμε δε να αναγνωρίσουμε για ακόμη μια φορά την τεράστια πνοή που έδωσαν στην ομάδα μας, να τους ευχαριστήσουμε και να ευχηθούμε να έλθουν άμεσα ακόμη καλύτερες μέρες.

Πλέον ο δρόμος για μια νέα Παναχαϊκή είναι απαλλαγμένος εμποδίων και θέλουμε όλους τους Αχαιούς κοντά μας για να υλοποιήσουμε το όνειρο όλων για μια Παναχαϊκή ενιαία, αδιαίρετη, δυνατή, σε περίοπτη θέση στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, και πρωταγωνίστρια σε όλα τα άλλα τμήματα που διατηρεί».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 16:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep