Επέστρεψε Πανηλειακό ο Νικολόπουλος

Γύρισε στην ομάδα της Ηλείας ο πρώην αμυντικός του ΑΟΧ.

Με τα χρώματα του Πανηλειακού θα αγωνίζεται και πάλι ο Κώστας Νικολόπουλος. Ο 23χρονος αμυντικός φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Χανιά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μετρώντας με τους «μπλε» 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδος. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικολόπουλος ήταν η αιτία που είχαν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί από τον ΑΟΧ, καθώς η ομάδα δεν είχε εξοφλήσει τον παίκτη.

Την Παρασκευή (23/06) η διοίκηση του Πανηλειακού ανακοίνωσε την επιστροφή του Νικολόπουλου, που είχε αγωνιστεί με τους «ερυθρόλευκους» και τη σεζόν 2011-12 στη Γ’ Εθνική (13 συμ., 1 γκολ), αλλά και τη σεζόν 2014-15 στη Football League (5 συμ. στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο). Αναλυτικά η ανακοίνωση ήταν η εξής:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ντίνου Νικολόπουλου, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας για τρίτη φορά. Ο – γεννημένος στις 30/10/1993 – Ηλείος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λαμπετίου και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Πανηλειακό. Ακολούθησε το μεγάλο άλμα στην ΑΕΚ και στη συνέχεια η Ζάκυνθος. Το 2014 ο Νικολόπουλος επέστρεψε στην Ηλεία για λογαριασμό του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας όμως στη συνέχεια αποχώρησε για να ενταχθεί ξανά στον Πανηλειακό. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του, πριν ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα, ήταν τα Χανιά στην Β’ Εθνική.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην ομάδα, ο Ντίνος Νικολόπουλος τόνισε: «Επιστρέφω στην ομάδα της καρδιάς μου, είμαι ευτυχισμένος!». Ο Πανηλειακός καλωσορίζει ξανά τον Ντίνο στα ερυθρόλευκα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες!».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Ιούνιος 2017 16:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep