Logo
Print this page

«Λιγότεροι ψίθυροι, ανταγωνιστικές ομάδες»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης για Μυροφορίδη, Άρη και το επόμενο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League.

Ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Παύλο Μυροφορίδη, τον Άρη αλλά και για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League τη νέα σεζόν. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν ο Παύλος Μυροφορίδης είναι ο καλύτερος στο ρόλο που αναλαμβάνει:

«Οι επιτυχίες του αυτό δείχνουν. Οι ομάδες που αναλαμβάνει έχουν μια σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα και δεν κάνουν λάθη τα οποία μπορούν να τους στοιχήσουν. Έχει τρεις ανόδους με τις ομάδες που εργάστηκε άρα είναι πετυχημένος».

Για το αν είναι κρίσιμο οι ομάδες που θέλουν την άνοδο να έχουν έναν καλό τεχνικό διευθυντή:

«Ο τεχνικός διευθυντής κάνει πολλές δουλειές σε μια ομάδα, δεν είναι μόνο το χτίζω. Έχει να κάνει πολλά πράγματα και το πιο σημαντικό είναι να μπορέσει να τα βρει με τον προπονητή που συνεργάζεται».

Για το αν είναι καλύτερο ο τεχνικός διευθυντής να επιλέγει τον προπονητή:

«Εννοείται, δεν γίνεται διαφορετικά. Αν ακυρώνει ο ένας τον άλλον είναι πρόβλημα και δεν θα πάει και πουθενά. Πιστεύω ότι εκεί οδηγούνται τα πράγματα από την ώρα που υπάρχει τεχνικός διευθυντής και του δίνεις το εν λευκώ για να σου χτίσει μια ομάδα. Δεν ξέρω αν θα πάει να πάρει έναν προπονητή που θα έχουν διαφορετικές απόψεις».

Για τα αν ήταν πρόβλημα του φετινού Άρη που έλειπε ένας τέτοιος άνθρωπος:

«Κοιτάξτε αυτό φάνηκε και στην πορεία του πρωταθλήματος αλλά πιστεύω ότι ο Άρης υποτίμησε το πρωτάθλημα που έπαιζε. Νόμιζε ότι θα καταφέρει με την ίδια ευκολία όπως και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα ανέβαινε και από αυτό. Πλέον υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από τον Άρη και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αν υπάρχει σταθερή διοίκηση και οικονομική συνέπεια. Πιστεύω ότι το είχαν αυτό και η Λαμία και ο Απόλλων σε σχέση με τον Άρη και είχαν και την ηρεμία όταν τους ήρθαν μερικά στραβά να μπορέσουν να το διαχειριστούν. Ο Άρης θεώρησε ότι εύκολα θα είναι η μια από τις δύο ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία, βρέθηκε να κυνηγάει και άμα κυνηγάς ομάδες οι οποίες δεν κάνουν εύκολα λάθη αυτόματα, το άγχος μεγαλώνει παραπάνω. Θα του γίνει μάθημα η φετινή του συμπεριφορά για του χρόνου αν θέλει να έχει στο τέλος επιτυχία».

Για το αν ο Μυροφορίδης είναι η επιλογή για να μην αποτύχει και φέτος ο Άρης:

«Πιστεύω ότι αν ο Παύλος δεν πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι του σχεδιασμού εν λευκώ τότε θα υπάρξει πρόβλημα. Τις προηγούμενες πιστεύω ότι με τους προπονητές που είχε επιλέξει είχαν καλή χημεία, έκαναν σωστές επιλογές και μπόρεσαν να κάνουν και άλλα πράγματα. Αν γίνει κάτι αντίστοιχο φέτος που ακούγεται, πιστεύω ότι θα ζητήσει κάποια πράγματα. Φαντάζομαι ότι θα πάρει εν λευκώ την ομάδα».

Για το πώς φαντάζεται το επόμενο πρωτάθλημα:

«Με την εικόνα των δύο τελευταίων πρωταθλημάτων ήταν πρωταθλήματα δύο ταχυτήτων. Αγωνιστικά φαινόταν ότι ένα γκρουπ πέντε ομάδων μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά και οι τρεις έμειναν από νωρίς εκτός παιχνιδιού. Από την έκτη θέση και κάτω όμως υπήρχαν τεράστια προβλήματα όπως με τη Σπάρτη, την Καλλονή. Είχε μια καλή πορεία για ένα διάστημα και ο Αγροτικός Αστέρας αλλά κάποια στιγμή στο τέλος κατέβασε τον πήχη.

Πρέπει κάποια στιγμή το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και να τελειώσει με όλες τις ομάδες του. Αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια ήταν απίστευτο. Βλέπουμε ομάδες να ξεκινάνε το πρωτάθλημα χωρίς να έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε τον σχεδιασμό. Πρέπει να υπάρχουν υγιείς και ανταγωνιστικές ομάδες για να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Να υπάρχουν λιγότεροι ψίθυροι και οι ομάδες να μπορούνε να παίρνουν αγωνιστικά αυτό που τους ανήκει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 23:47
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr