Επιστροφή Εργοτέλη

Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν στη «μάχη» ανόδου τον Ιωνικό και ανέβηκαν στη Stoiximan.gr Football League. Αναμονή για Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Πρωταθλητής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αναδείχθηκε ο Εργοτέλης, ο οποίος εξασφάλισε την άνοδο του στη Stoiximan.gr Football League με τη νίκη που πήρε στην 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, η κρητική ομάδα βρίσκεται και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες. Δίνοντας μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή με τον Ιωνικό σε ένα εντυπωσιακό και άκρως θεαματικό πρωτάθλημα, οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στη Stoiximan.gr Football League.

Ο Εργοτέλης επικράτησε την Κυριακή (21/05) στο Παγκρήτιο με 3-1 της Θύελλας Ραφήνας, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, και τερμάτισε στην 1η πρώτη θέση του πίνακα μπροστά από τον Ιωνικό, που ναι μεν πήρε το «τρίποντο» κόντρα στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (2-0), αλλά αυτό δεν έφτασε για να μπόρεσε να προσπεράσει την ομάδα της Κρήτης και να τερματίσει στην κορυφή.

Όσον αφορά στο εισιτήριο από τον 1ο όμιλο, ο Απόλλων Καλαμαριάς επικράτησε με 3-0 του Αλμωπού Αριδαίας, ωστόσο οι «κοκκινόμαυροι» περιμένουν να τελεσιδικήσει η υπόθεση για το παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίας όπου η φιλοξενούμενη ομάδα είχε αποχωρήσει πριν την έναρξη του αγώνα, για να πανηγυρίσoυν την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της ανόδου. Ο Απόλλων είναι μπροστά από τη Δόξα Δράμας, που έχει κάνει ένσταση για τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς έχει έννομο συμφέρον και περιμένει τις εξελίξεις.

Να σημειωθεί ότι ήδη την άνοδό τους στη Stoiximan.gr Football League έχουν εξασφαλίσει η Παναχαϊκή και ο Απόλλων Λάρισας.

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 16:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep