H Stoixman.gr στο Ζαγόρι

H stoiximan.gr είναι πλέον στην οικογένεια των χορηγών  του  Zagori Mountain Running. H stoiximan.gr είναι πλέον στην οικογένεια των χορηγών του Zagori Mountain Running.

Χορηγός στο 7ο Zagori Mountain Running είναι η Stoiximan.gr και στηρίζει τον μεγαλύτερο ελληνικό αγώνα ορεινού τρεξίματος.

Στην οικογένεια των χορηγών του Zagori Mountain Running μπήκε η Stoiximan.gr από αυτή τη χρονιά και στηρίζει έναν αγώνα που ξεκίνησε το 2011 με τη συμμετοχή 200 αθλητών και πλέον έχει φτάσει στις 2.000 με πολλές από αυτές να είναι κορυφαίων ονομάτων του ευρωπαϊκού χώροου.

Στις 22-23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 7ο Zagori Mountain Running, η μεγαλύτερη γιορτή ορεινού τρεξίματος και μια μεγάλη πρόκληση για όλους όσοι θέλουν να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, τον αγώνα, τον τερματισμό μετά από πολλές ώρες προσπάθειας, στον τόπο πίσω από το βουνό, στο μαγευτικό Ζαγόρι .

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της STOIXIMAN σημείωσε, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που από φέτος ανήκουμε στην οικογένεια του Zagori Mountain Running. Η Stoiximan μετά την πολυπληθή παρουσία της τόσο χορηγικά όσο και μέσω της Stoiximan Running Team σε διοργανώσεις αγώνων δρόμου εγκαινιάζει την παρουσία της στο ορεινό τρέξιμο συμμετέχοντας στον πλέον απαιτητικό αλλά και όμορφο από πλευράς φυσικού κάλλους αγώνα στην χώρα μας που δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από αντίστοιχους του εξωτερικού. Για εμάς όμως η συμμετοχή μας δεν περιορίζεται στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο περιβαλλοντικό μέσα από δράσεις που γίνονται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου από τους διοργανωτές και εθελοντές του αγώνα. Καλούμε δρομείς να ανακαλύψουν την ομορφιά του ορεινού τρεξίματος και επισκέπτες τις χάρες της ορεινής Ελλάδας το καλοκαίρι. Η Stoiximan και η Stoiximan Running Team θα δώσει δυναμικό παρών».

H Χριστίνα Δούμα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ σημείωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στηρίζουμε και φέτος έναν αγώνα τον οποίο αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή από την πρώτη διοργάνωση. Στόχος μας μαζί με τους διοργανωτές να βελτιώνουμε κάθε χρόνο την εμπειρία τόσο των αθλητών όσο και των επισκεπτών. Ταυτόχρονα φιλοδοξία μας είναι δεδομένου ότι ο αγώνας διεξάγεται εντός του Γεωπάρκου Βίκου Αώου να είναι και ένας αγώνας σύμβολο για την προστασία του περιβάλλοντος».

Ο Ηλίας Κανάκης, Brand Manager της “The North Face” Μεγάλου Χορηγού σφράγισε την επταετή σχέση της εταιρίας με τον αγώνα τονίζοντας, «Με μεγάλη μας χαρά στηρίζουμε για ακόμα μια χρονιά τον κορυφαίο αυτό αγώνα. H The North Face στηρίζει επιλεκτικά μεγάλους αγώνες ορεινού τρεξίματος. O Zagori Mountain Running είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολύ σημαντικών αθλητών του ορεινού τρεξίματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό».
Χορηγοί του αγώνα είναι η Fifth Element adventure store ,που παρέχει τα πλέον εξελιγμένα προϊόντα για το ορεινό τρέξιμο, την ορειβασία, το ski/snowboard, την πεζοπορία και άλλες δραστηριότητες στην φύση και η ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγός κρέατος κοτόπουλου στην Ελλάδα. Υποστηρικτές του αγώνα είναι: η WIND, η Green Cola, η Ethic Sport, το Γεωπάρκο Βίκου-Αώου.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep