Παίζουν για τον Λεκμπέλο

Η ομάδα του ΠΣΑΠ θα αγωνιστεί μαζί με τους βετεράνους του Άρη για την ενίσχυση του Αρτούρ Λεκμπέλο.

Στον αγώνα ζωής που θα δώσουν την Τετάρτη (17/05) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι βετεράνοι του Άρη και οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 θα είναι παρών ο ΠΣΑΠ. Το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών θα ενισχύσει έτσι την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για τον Αρτούρ Λεκμπέλο και ανέφερε σε δελτίο Τύπου:

«Με 9 Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 στην αποστολή της, θα αγωνιστεί την Τετάρτη 17 Μαΐου (5 μ.μ.) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στη Θεσσαλονίκη, η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Άρη, με στόχο την υποστήριξη του συναδέλφου μας Αρτούρ Λεκμπέλλο, που δίνει εδώ και 5 χρόνια αγώνα ζωής.

Ο Αρτούρ Λεκμπέλλο, ο οποίος αγωνίστηκε για 7 συνεχόμενα χρόνια στον Άρη (1991-1998) και είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Άρη, προσβλήθηκε από μία σπάνια ασθένεια, η οποία σταδιακά προκαλεί νέκρωση των κυττάρων και μυϊκή παράλυση.

Η ασθένεια βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, με εμφανή τα συμπτώματα στην ακινησία των άνω άκρων και πλέον είναι απαραίτητη η μεταφορά του Αρτούρ και υποβολή του σε ειδική θεραπεία, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο του εξωτερικού (Γερμανία ή Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής).

Ο Π.Σ.Α.Π., πάντα δίπλα στο πλευρό όλων των ποδοσφαιριστών, θα αγωνιστεί με τους συναδέλφους του Άρη, προκειμένου να καλυφθεί μέρος των εξόδων που απαιτούνται ώστε να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Αρτούρ Λεκμπέλλο.

Με την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. θα παίξουν, με προπονητή τον Μπάμπη Ζελενίτσα, οι: Α. Νικοπολίδης, Φ. Κατεργιαννάκης, Τ. Δέλλας, Λ. Βόκολος, Σ. Κυργιάκος, Ν. Νταμπίζας, Σ. Βάλλας, Π. Καφές, Γ. Κούτσης, Α. Μπασινάς, Κ. Πούλιος, Γ. Καραγκούνης, Β. Τσιάρτας, Σ. Γιαννακόπουλος».

Last modified onΤετάρτη, 17 Μάιος 2017 12:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.