Ο χαμένος… χάνεται

Καλλονή και Πανελευσιναικός μάχονται για την επιβίωση τους στην Football League

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, αν όχι το σημαντικότερο, διεξάγεται την Δευτέρα (01/05, 16:00) στην Καλλονή, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Πανελευσινιακό.

Αμφότερες βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, κάτι που μετατρέπει  την συγκεκριμένη αναμέτρηση ως «must win», ειδικά για την γηπεδούχο Καλλονή, η οποία βρίσκεται στους 19 πόντους και στο -6 από την σωτηρία, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η ομάδα της Μυτιλήνης ψάχνει την νίκη – ξέσπασμα που θα την ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θα τις επιτρέψει να ξεπεράσει και την αντίπαλο της,  καθώς το μοναδικό τρίποντο που έχει καταφέρει να κερδίσει, εδώ και περισσότερους από δύο μήνες, είναι το άνευ αγώνος 3-0 επί του Πανθρακικού, στις 22 Μαρτίου, για την 22η αγωνιστική Αν εξαιρέσουμε την νίκη στα «χαρτιά» επί της ομάδας της Θράκης, η Καλλονή μετρά επτά ήττες και μία μόλις ισοπαλία (0-0 με την Σπάρτη) σε οκτώ αναμετρήσεις, καθώς η τελευταία «καθαρή» νίκη, σημειώθηκε στις 26 Φεβρουαρίου, με 2-1 επί του Αχαρναϊκού. Σε διαφορετική περιπτωση και ειδικά σε ήττα από την ομάδα της Ελευσίνας, τότε οι ελπίδες για παραμονή μάλλον.. εκμηδενιζονται.

Σε αντίθεση με την Καλλονή, ο Πανελευσινιακός δείχνει, έστω και αργά, να… ξεμπουκώνει, έχοντας δύο νίκες (Καρδίτσα 1-0, Κισσαμικός 2-1) και μία ισοπαλία (Αιγινιακός 0-0) στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Οι νίκες, όμως, σημειώθηκαν εντός έδρας, γιατί μακριά από την Ελευσίνα, τα πράγματα είναι μάλλον….δύσκολα, με τον Πανελευσινιακό, φέτος, να ψάχνει ακόμα το πρώτο του εκτός έδρας τρίποντο. Συγκεκριμένα, έχει έξι ισοπαλίες και επτά ήττες, σε 13 αναμετρήσεις και συνολικά (μαζί με το περσινό πρωτάθλημα) 20 εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη (οκτώ ισοπαλίες, 12 ήττες), με τελευταίο τρίποντο το 1-4 επί της Παναχαϊκής, στις 2 Μαρτίου 2016.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 27 Απρίλιος 2017 11:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep