Στην «Αρωγή» Stoiximan και Football League

Η εταιρεία Stoiximan και η Stoiximan.gr Football League επισκέφθηκαν το Κέντρο ΑΜΕΑ "Αρωγή".

Επίσκεψη στο Κέντρο ΑΜΕΑ "Αρωγή", του Δήμου Αχαρνών, από την εταιρεία Stoiximan και τη Stoiximan.gr Football League. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της χορηγίας της Footbal League και αποτελεί την έναρξη του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα από κοινού με την δεύτερη τη τάξει κατηγορία βρέθηκαν την Πέμπτη (23/3) κοντά σε παιδιά με ανάγκες.

Το παρών στην επίσκεψη έδωσε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, διευθυντής marketing και επικοινωνίας της Stoiximan.gr, ο δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός, ο πρόεδρος της Stoiximan.gr Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού Θανάσης Παπατόλιος, Λάμπρος Ζαχαρός και Άγγελος Καραντασιάδης, αλλά και η εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ, Κατερίνα Παπασταματίου.

Το ΚΑΜΕΑ "Αρωγή" λειτουργεί από το 2003 και στεγάζεται σε κτίριο που αποτελεί δωρεά του φιλανθρωπικού σωματείου "Αρωγή" του Δήμου Αχαρνών. Στόχος του είναι η δημιουργική απασχόληση και εκπαίδευση των παιδιών μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωνίας, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής. Στο κέντρο λειτουργούν τμήματα εργοθεραπείας, κεραμικής, ζωγραφικής, χειροτεχνίας, φυσικής αγωγής, εκπαίδευση μέσω Η/Υ και πρόγραμμα κολύμβησης.

Ο πρόεδρος της Stoiximan.gr Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, είπε κατά την επίσκεψη: "Είμαι πρώτα Αχαρναϊκός και μετά Football League. Διαλέξαμε με τον κ. Κωνσταντόπουλο να ξεκινήσουμε από εδώ. Όπου μπορούμε να βοηθήσουμε, θα είμαστε δίπλα σας. Το ίδιο και η Stoiximan και ο κ. Κωνσταντόπουλος. Είναι υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε".

Το μέλος του Δ.Σ της Stoiximan, Ιωάννης Σπανουδάκης, ανέφερε: "Η σημερινή μας επίσκεψη έρχεται να εκπληρώσει δύο βασικούς στόχους. Πρώτον, να αναδείξει την ανάγκη ενημέρωσης ενεργοποιώντας ταυτόχρονα όλους όσοι είναι σε θέση να υποστηρίξουν το σπουδαίο έργο του Κέντρου «Αρωγή». Δεύτερον, να κάνει τα παιδιά αυτά χαρούμενα προσφέροντάς τους μια όμορφη και διασκεδαστική εμπειρία, παρέχοντας την ίδια στιγμή τεχνολογικό εξοπλισμό -tablet και laptop- για τη βελτίωση της  εκπαιδευτικής διαδικασίας και την ενίσχυση των ατομικών δεξιοτήτων τους. Κάθε φορά που στη Stoiximan καταφέρνουμε να δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες για την εξέλιξη και την πρόοδο των ανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών, νιώθουμε ευτυχείς να υλοποιούμε  δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας που συμβάλλουν σε αυτό το σκοπό. Να ευχαριστήσουμε βεβαίως και όλους τους αθλητές που μας συνόδεψαν σήμερα εδώ".

Ο διευθυντής marketing και επικοινωνίας της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, ανέφερε: "Σας ευχαριστώ για τα πολύ καλά σας λόγια. Να σας συγχαρώ για το πολύτιμο έργο σας. Είναι σπάνιο να υπάρχει τέτοια συνεργασία ανάμεσα σε τοπική αυτοδιοίκηση και ιδρύματα. Η εταιρεία μας, η Stoiximan.gr, κάνει αρκετές δράσεις, είτε με τους αθλητές είτε με τις ομάδες που χορηγεί. Αυτή η εικόνα είναι ξεχωριστή. Αυτό που είπαμε κατά τη σύναψη συνεργασίας με τη Football League, είναι ότι ξεκινάμε από το κοινωνικό σκέλος και η πρώτη μας ενέργεια είναι η στήριξη της Αρωγής και του πολύτιμου έργου της. Ως Stoiximan είναι μεγάλη μας χαρά να δώσουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά, να τα βοηθήσουμε με μια μικρή δωρεά τεχνολογικής φύσεως που θα τα βοηθήσει και στο τεχνολογικό τους κομμάτι και στη βελτίωση των ατομικών τους δεξιοτήτων".

Οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στα παιδιά του Κέντρου, που χάρηκαν πολύ με την πρωτοβουλία της Stoiximan και της Stoiximan.gr Football League. Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ από την επίσκεψη:

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 21:25

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep