Logo
Print this page

Ο ΠΣΑΠ ζήτησε αναβολή από ΚΕΔ

Ο τραυματισμός του Μουζακίτη και το κενό στην ασφάλεια έφερε τον ΠΣΑΠ και την Football League μπροστά σε αδιέξοδο για ένα θέμα που συζητούν τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Ο τραυματισμός του Μουζακίτη και το κενό στην ασφάλεια έφερε τον ΠΣΑΠ και την Football League μπροστά σε αδιέξοδο για ένα θέμα που συζητούν τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Σε αδιέξοδο με το ασφαλιστικό συμβόλαιο, με το 1/3 της ευθύνης να βαραίνει τους ποδοσφαιριστές.

Να μην ορίσει διαιτητές για τις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής ζήτησε με επιστολή του στην ΚΕΔ ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών επειδή έχει γίνει καταγγελία του ασφαλιστικού συμβολαίου και δεν είναι καλυμένοι οι παίκτες.

Το πρόβλημα του Ασφαλιστικού Συμβολαίου των ποδοσφαιριστών είναι σε εκκρεμότητα τους τελευταίους μήνες και η διοίκηση της Stoiximan.gr Football League με τον ΠΣΑΠ ήταν σε διαβουλεύσεις για να βρεθεί λύση. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών έφτασαν σε αδιέξοδο όμως, επειδή υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας σε αρκετές από τις ομάδες και παρότι η διοργανώτρια πήρε την ευθύνη για τα 2/3 του κόστους τους συμβολαίου που της αναλογεί.

Οι ποδοσφαιριστές από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο που ισχύει και το άρθρο 89 *(Ν 2725), πρέπει να συμβάλουν στο 1/3 του ποσού που τους αναλογεί. Αυτό, όμως, δεν έγινε δεκτό στην τελευταία επικοινωνία που είχαν οι διοικήσεις των δύο πλευρών και έτσι ο ΠΣΑΠ προχώρησε στην επιστολή που ζητά την αναβολή των αγώνων μέχρι να βρεθεί λύση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη στην Stoiximan.gr Football League βρίσκονται κοντά σε λύση ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την διεξαγωγή των αγώνων και φυσικά να υπάρξει άμεση ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, παρά την άρνηση του ΠΣΑΠ να καλύψουν τα μέλη του το κομμάτι που τους αναλογεί.

Last modified onΤρίτη, 14 Μάρτιος 2017 17:06
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr