Το βλέμμα στους... πάγκους

Πέντε νέες παρουσίες στους πάγκους των ομάδων της Football League και μία με ιδιαιτερότητα.

Οι πάγκοι θα τραβήξουν τα βλέμματα στις αναμετρήσεις της Κυριακής (05/03) για τη 19η στροφή της Stoiximan.gr Football League. Πέντε ομάδες θα καθοδηγηθούν από νέα πρόσωπα, ενώ ένα θα επιστρέψει στην πόλη που γνώρισε μεγάλες επιτυχίες.

Στο ματς Αγροτικός Αστέρας - ΑΟ Χανιά οι γηπεδούχοι θα έχουν για πρώτη φορά στην τεχνική ηγεσία τον Νίκο Καραμπετάκη, ενώ το ίδιο συμβαίνει και για τους φιλοξενούμενους, παρότι ο Νίκος Παντέλης είχε δώσει οδηγίες στην προηγούμενη αναμέτρηση, αλλά δεν βρέθηκε στην άκρη του πάγκου, γιατί είχε ξεχάσει την ταυτότητά του.

Στο Αιγίνιο θα ντεμπουτάρει στο τιμόνι του Άρη ο Νίκος Κωστένογλου και στα Τρίκαλα ο Περικλής Αμανατίδης σε αυτό του ΑΟ Τρίκαλα. Νέο πρόσωπο θα έχει και ο Αχαρναϊκός στην τεχνική ηγεσία. Ο Μίλος Κόστιτς παραιτήθηκε και υπηρεσιακός στην ομάδα του Μενιδίου για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό θα είναι ο γυμναστής, Ηλίας Σορώκος.

Ο Νίκος Κουρμπανάς, τέλος, επιστρέφει στο Αίγιο ως αντίπαλος του Παναιγιαλείου με τον οποίο γνώρισε πολλές επιτυχίες στα τρία χρόνια παρουσίας του. Αυτή τη φορά, όμως θα προσπαθήσει να οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα την Καλλιθέα και να τη βοηθήσει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Last modified onΚυριακή, 05 Μάρτιος 2017 13:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep