Ισοπαλία μετά... ξύλου

Πολλά ευτράπελα είχε η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Πολλά ευτράπελα είχε η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Η 16η αγωνιστική της Football League ήταν επεισοδιακή με τα Τρίκαλα να χάνουν την επαφή τους με την κορυφή και την Λαμία να κερδίζει άνετα την Σπάρτη.

Το 2-2 ανάμεσα στα Τρίκαλα και την Καλλιθέα άφησαν αρκετά μακριά πλέον την θεσσαλική ομάδα από τις θέσεις της κορυφής, αλλά έφεραν και επεισόδια στα αποδυτήρια με τον τεχνικό της αθηναϊκής ομάδας, Νίκο Κουρμπανά, να δέχεται επίθεση και αρκετό ξύλο.


Από την άλλη η Λαμία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σπάρτης με εύκολο 2-0, αλλά πάλι ο Μπάμπης Τεννές έρχεται σε επαφή με τον περσινό εφιάλτη στον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού η ομάδα της Φθιώτιδας έπαιξε με έξι ξένους για 40 λεπτά. Βέβαια ο Ντουρμισάι λογίζεται ως ποδοσφαιριστής που έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος. Αν υπάρχει λάθος η Λαμία θα χάσει το παιχνίδι και θα της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.


Στα άλλα παιχνίδια, περισσότερο η Καλλονή με τη νίκη 1-0 επί του Αγροτικού και σε δεύτερο λόγο η Ελευσίνα με το 0-0 κόντρα στον Παναιγιάλειο πήραν ανάσες βαθμολογικές και ψυχολογικές.


Ο Αχαρναϊκός έκανε την πρώτη του νίκη μέσα στο 2017 με το 3-1 κόντρα στον Αιγινιακό, ενώ και ο Πανσερραϊκός έσπασε ένα αρνητικό σερί με τη νίκη 1-0 επί του Κισσαμικού.

To Σάββατο, πάντως, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 4-1 του ΑΟ Χανιά και εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα για την φετινή Football League, αφού την ερχόμενη αγωνιστική παίρνει το ματς με τον Πανθρακικό με 3-0 α.α. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  • ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-2
  • ΛΑΜΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ 2-0
  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-0
  • ΟΦΗ – ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 5-0
  • ΚΑΛΛΟΝΗ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 1-0
  • ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 3-1
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1-0
  • ΑΡΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-0 α.α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

ΣΚΟΡΕΡ

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep