Μείωσαν... Λαμία και Άρης

Ο Άρης και η Λαμία αν μείωσαν την απόσταση τους από τον πρώτο Απόλλωνα και έχουν και έναν αγώνα λιγότερο.  Ο Άρης και η Λαμία αν μείωσαν την απόσταση τους από τον πρώτο Απόλλωνα και έχουν και έναν αγώνα λιγότερο.

Η ισοπαλία στο ντέρμπι Απόλλων – ΟΦΗ 0-0 έφερε τους πρωτοπόρους πιο κοντά και αυξάνει περισσότερο τη μάχη ανάμεσα τους.

Η 11η αγωνιστική της Football League είχε το πρώτο από την σειρά των ντέρμπι ανάμεσα στους πρωτοπόρους και το ξεκίνημα έγινε με λευκή ισοπαλία ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΟΦΗ. Αυτό το εκμεταλλεύθηκε η Λαμία που επικράτησε 3-0 του Αχαρναϊκού και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την «ελαφρά ταξιαρχία» με έναν αγώνα λιγότερο. Σημαντική νίκη σημείωσε και ο Άρης, με το άνετο 4-0 επί του Πανσερραϊκού που έδωσε και ψυχολογία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Σημαντικό διπλό πήρε ο Αγροτικός Αστέρας στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, ενώ τα Χανιά επέστρεψαν δύο φορές στο σκορ κόντρα στον Αιγιινιακό και τελικά κατάφεραν να πάρουν και τη νίκη με 3-2.

Η Ελευσίνα πέτυχε την πρώτη της νίκη, ενώ η ισοπαλία που πήρε ο Παναιγιάλειος στην Σπάρτη με 0-0 την χρωστά περισσότερο στον τερματοφύλακα του Στρέζο. Στο «Ελ Πάσο» Καλλιθέα και Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο 2-2.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΚΑΛΛΟΝΗ 3-1         
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. - ΟΦΗ 0-0   
ΛΑΜΙΑ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ  3-0   
ΧΑΝΙΑ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 3-2  
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 0-1   
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2-2   
ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ  0-0        
ΑΡΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 4-0  


 * Αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας η αναμέτρηση Τρίκαλα – Κισσαμικός 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΣΚΟΡΕΡ

 

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 01:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep