Προβάδισμα πρόκρισης η Γαλλία

Σούπερ ντέρμπι απόψε στη Μασσαλία, εκεί όπου Γαλλία και Γερμανία κοντράρονται με έπαθλο μία θέση στον τελικό του Euro 2016, όπου περιμένει ήδη η Πορτογαλία.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, ενώ ορισμένες ακόμη προτάσεις προκύπτουν από τα προκριματικά του Europa League. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν αναλυτικό οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Sportingbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Περνάει η Γαλλία

Ξεκινάμε με τον αγώνα Γερμανία – Γαλλία, στον οποίο θα πάμε με την πρόκριση της Γαλλίας σε απόδοση 2.00. Τα «πάντσερ» διατηρούσαν ανέπαφη την εστία τους μέχρι και τον προημιτελικό με τους Ιταλούς (σερί 2-1-0 στη φάση των ομίλων, πρόκριση επί της Σλοβακίας με το νικηφόρο 3-0 στους «16»), όπου και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Εζίλ στο 65ο λεπτό. Το «χαζό» χέρι του Μπόατενγκ στο 78′ έδωσε την ευκαιρία στον Μπονούτσι να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα και να στείλει το ματς στην παράταση. Δεν άλλαξε κάτι στον εξτρά χρόνο και στη συνέχεια ζήσαμε μία από τις πιο συναρπαστικές διαδικασίες πέναλτι. Μία σημαντική απουσία σε κάθε γραμμή έχει ο «εκλέκτορας» της Εθνικής Γερμανίας, με τον αμυντικό Χούμελς να είναι τιμωρημένος και τους Κεντίρα (ΜΕ) και Μάριο Γκόμεζ (ΕΠ) να έχουν τεθεί νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού. «Η Γαλλία είναι ικανότατη στην επίθεση, κάτι που μας δημιουργεί μεγάλη πίεση. Πρέπει να χαρακτηριστούμε από ενότητα και αλληλοβοήθεια μεταξύ των παικτών. Πρέπει, δυστυχώς, να αγωνιστούμε χωρίς σημαντικούς παίκτες μας, όμως εμπιστεύομαι 100% αυτούς που θα τους αντικαταστήσουν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Λεβ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Oι Γάλλοι από την πλευρά τους μετέτρεψαν σε ένα μεγάλο «πάρτι» το δικό τους προημιτελικό απέναντι στους Ισλανδούς, επικρατώντας με 5-2. Ο Ντεσάμπ βρίσκεται στην ευτυχή θέση να έχει διαθέσιμους και τους 23 παίκτες, καθώς οι Καντέ και Ραμί επιστρέφουν από τιμωρία και ταυτόχρονα δεν παρατηρείται κάποιος τραυματισμός. Η λογική λέει ότι αμφότεροι θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα, με το Γάλλο τεχνικό να υιοθετεί τη διάταξη 4-3-3. «Κρυστάλλινος» στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ντεσάμπ, έδωσε ξεκάθαρα το στίγμα της γαλλικής φιλοσοφίας στο μεγάλο σημερινό ματς: «Οι Γερμανοί αρέσκονται στο ποδόσφαιρο κυριαρχίας, όμως εμείς δεν μπορούμε να… καθίσουμε πίσω και να περιμένουμε. Χρειάζεται να πιάσουμε το 100% της απόδοσής μας, προκειμένου να προκριθούμε επί της καλύτερης ομάδας του κόσμου. Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει την ιστορία, όμως παράλληλα μπορούν να γραφτούν… νέα κεφάλαια». Σημειώστε, τέλος, ότι η Γαλλία θα έχει κερδισμένη και τη «μάχη της κερκίδας», ως οικοδέσποινα.

Κερδίζει η Λεβάντια

Συνεχίζουμε με Europa League και τον αγώνα Τόρσχαβν – Λεβάντια Ταλίν, με την επιλογή μας να είναι το Διπλό σε απόδοση 2.00. Κατάφερε να φύγει αλώβητη από την έδρα της Λεβάντια η Τόρσχαβν (1-1) και με το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε, πλέον κυνηγάει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για να πάρει την πρόκριση. Το αυτογκόλ του Τάμπι στο 22ο λεπτό της συνάντησης ήταν αυτό που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γιαν Νταμ, που δυστυχώς γι’ αυτή δεν κατάφερε να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα της και ισοφαρίστηκε λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Από την πλευρά της, η Λεβάντια δεν αισθάνεται καθόλου ευχαριστημένη μετά το εντός έδρας 1-1 και πλέον είναι αναγκασμένη να βρει δίχτυα πάση θυσία. Οι Εσθονοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 22′, όταν ο Τάμπι έστειλα άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το τέρμα του Μαρίν στο 65ο λεπτό, γλιτώνοντας έτσι το “κάζο”. Πλέον για να βρεθούν στην επόμενη φάση, χρειάζονται τη νίκη ή έστω ισοπαλία με δυο γκολ και πάνω. Όπως η σημερινή της αντίπαλος, έτσι και η Λεβάντια είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς το πρωτάθλημα της Εσθονίας είναι σε εξέλιξη και μπορεί να φύγει με τη νίκη σήμερα.

Με τα γκολ στη Λετονία

Τελευταία πρόταση, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Γιελγκάβα – Μπρέινταμπλικ. Με τη νίκη στις αποσκευές της επέστρεψε από την Ισλανδία η Γιελγκάβα, που κατάφερε να επικρατήσει με 2-3 της Μπρέινταμπλικ, κάνοντας έτσι μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Λετονοί εκμεταλλεύτηκαν ιδανικά τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, προηγήθηκαν μόλις στο 10’ με τέρμα του Κλούσκινς, με την Μπρέινταμπλικ να ισοφαρίζει τρία λεπτά αργότερα. Η Γιελγκάβα ανέβασε στη συνέχεια την απόδοση της και πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τέρματα των Ρέτζκο (33’) και Γκριγκαραβίσιους (44’), με την Μπρέινταμπλικ να μειώνει στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-3. Έχει τη ψυχολογία στα ύψη και ψάχνει σήμερα το αποτέλεσμα εκείνο που θα τη στείλει στην επόμενη φάση. Στον αντίποδα, όχι μόνο δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Γιελγκάβα, αλλά αντίθετα, η Μπρέινταμπλικ ηττήθηκε στην έδρα της με 2-3 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο. Πλήρωσε τα πολλά λάθη στην άμυνα της και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, γνωρίζοντας πως καλείται να κάνει σήμερα την υπέρβαση αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό. Επηρεασμένη από την ευρωπαϊκή ήττα, δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλό στο Κύπελλο Ισλανδίας όπου ηττήθηκε με 2-3 από τη Βεστμανάεγιαρ, γνωρίζοντας έτσι τον αποκλεισμό από την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Περιμένουμε ένα ματς με αρκετά τέρματα και σήμερα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Το βίντεο για τον αγώνα Γερμανία – Γαλλία

Media

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep