Logo
Print this page

MVP ο Αγγελόπουλος

Τις πρώτες του συμμετοχές με τη Χάρνοσαντ καταγράφει ο τερματοφύλακας, Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Στη Σουηδία συνεχίζει την καριέρα του ο Δημήτρης Αγγελόπουλος. Ο 21 ετών τερματοφύλακας που αποχώρησε τον χειμώνα από τον Ηρακλή Ψαχνών, έπεισε για την αξία του και υπέγραψε στη Χάρνοσαντ, ενώ πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του απέναντι στην Άντζε και στη βαριά ήττα με 6-0. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα (02/05) υπερασπίστηκε εκ νέου την εστία της και αναδείχτηκε πολυτιμότερος του αγώνα απέναντι στην Ανούντσιο (0-0).

Σε συνέντευξή του στη σουηδική ιστοσελίδα «allehanda.se» ο Αγγελόπουλος ανέφερε:

«Σίγουρα δεν ήταν ευχάριστο να δέχεται τόσα πολλά γκολ στο ντεμπούτο σου. Ωστόσο, δεν ήμουν μόνος. Όλοι με στήριξαν και με βοήθησαν να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου. Αυτό μου δίνει την εμπειρία και είναι ένα χρήσιμο μάθημα. Δεν έφυγα από το ελληνικό πρωτάθλημα μόνο για το ποδόσφαιρο. Η οικονομική κρίση επηρέασε την απόφασή μου. Είμαι μόνο 21 ετών και έχω παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το επίπεδο είναι δύσκολο να συγκριθεί με αυτό στη Σουηδία. Ελπίζω να κάνω βήματα προόδου και να βελτιωθώ».

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα έκανε δηλώσεις και ο προπονητής του, Νίκλας Χέλντολ, ο οποίος τόνισε: «Είναι ευέλικτος και καλός στο ψηλό παιχνίδι. Πρόσφατα έκανε μία απόκρουση σε μακρινό σουτ και ήμουν βέβαιος ότι θα δεχόμασταν γκολ. Το 6-0 δεν ήρθε από δικά του λάθη».

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάιος 2015 11:48
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr