Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ασφαλισμένοι οι ποδοσφαιριστές!

Ακούγεται σαν ψέμα, όμως ο ΠΣΑΠ πήρε διαβεβαιώσεις...

Γραπτή δέσμευση της Football League και της ασφαλιστικής εταιρείας La Vie έφτασε στα γραφεία του ΠΣΑΠ για την ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών στην 11η αγωνιστική. Έτσι, η λύση της αποχής αναστέλλεται προσωρινά, όπως ανακοίνωσε το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Φυσικά, τη Δευτέρα (16/01) θα γίνει συνάντηση μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων για να ρυθμιστούν οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν. Εάν αυτό δεν γίνει, τότε θα ακολουθήσει αποχή…

Αναλυτικά ο ΠΣΑΠ ανέφερε:

«Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Football League και της Football League 2 μπορούν να αγωνισθούν στις συναντήσεις που θα γίνουν 15, 16 και 17 Ιανουαρίου, καθώς υπάρχει, πλέον, στα γραφεία του ΠΣΑΠ, γραπτή δέσμευση της Football League και της ασφαλιστικής εταιρείας LA VIE για την ασφαλιστική κάλυψη των συναδέλφων μας, στην προσεχή αγωνιστική.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, που οφείλεται στον κοινό αγώνα του ΠΣΑΠ και των ποδοσφαιριστών των ομάδων Football League και της Football League 2, οι ποδοσφαιριστές αναστέλλουν, προσωρινά, την απόφαση τους για αποχή.

Λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι την Δευτέρα θα ξεκινήσουν επαφές του ΠΣΑΠ με την Football League και την LA VIE, ώστε να τακτοποιηθούν όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν σχετικά με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών και να ρυθμισθεί, με τρόπο οριστικό, το υφιστάμενο πρόβλημα.

Εφόσον δεν γίνουν όσα είναι αυτονόητα και δεν κατοχυρωθούν ΠΛΗΡΩΣ οι ποδοσφαιριστές, ο ΠΣΑΠ και οι συνάδελφοι των ομάδων της Football League και της Football League 2 θα επανέλθουν».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep