Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Να ανοίξουν τα τηλέφωνα»

Καταγγελίες του Πανουργιά Παπαϊωάννου για τον Ηρακλή και διαμάχη με Μυροφορίδη.

Στο Αθλητικό Metropolis φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου και κατήγγειλε ότι ποδοσφαιριστές της ομάδας του έφαγαν ξύλο από μπράβους του Ηρακλή στον επαναληπτικό του Κυπέλλου! Μάλιστα, αναφερόμενος στον αγώνα Ηρακλής - Εθνικός Σερρών και στην κόκκινη που δεν είδε ο Περόνε για μούντζα, υποστήριξε ότι ο διαιτητής Μπλούνας του είπε: «Αν του έδειχνα κόκκινη δεν θα έφευγα ποτέ από το Καυτανζόγλειο! Εκτός αυτού και με αφορμή την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, ζήτησε από τον Εισαγγελέα να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα της διοίκησης, με πρώτο το δικό του.

Το flnews.gr απομαγνητοφώνησε τις δηλώσεις Παπαϊωάννου και τη διαμάχη του στα ερτζιανά με τον τεχνικό διευθυντή του Γηραιού, Παύλο Μυροφορίδη και σας τα παρουσιάζει...

Αρχικά ο Παπαϊωάννου είπε:

«Απορώ με ορισμένες κινήσεις. Η Λαμία είναι φιλικό σωματείο, έχει καλό ρόστερ και κάνει μία προσπάθεια τρία χρόνια τώρα. Οι φίλαθλοι έχουν άποψη αν ήταν πέναλτι ή όχι. Δεν λέτε για τη μούντζα που έριξε ο Περόνε στον επόπτη, που είναι από τη Φθιώτιδα και ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη. Βρήκα τον διαιτητή Μπλούνα σε μία καφετέρια και του είπα: «Τι έγινε ρε Γιάννη εκεί πάνω;». Και μου απάντησε: «Πρόεδρε τι να κάνω; Αν έδειχνα κόκκινη δεν θα έφευγα ποτέ από το Καυτανζόγλειο».

Όλη η Ελλάδα είδε τη μούντζα. Εγώ δεν έχω άκρες με τη διαιτησία. Άλλες ομάδες έχουν και με εντεταλμένους. Ο Ολυμπιακός Βόλου λέει ότι ο διαιτητής μιλούσε στο ημίχρονο. Ποιος τον έπαιρνε και κατάλαβε ότι ήταν κατηλειμμένος; Γιατί εγώ τηλέφωνό του δεν έχω. Ο Ολυμπιακός Βόλου κάτι παραπάνω θα ξέρει. Να ανοίξει ο Εισαγγελέας τα τηλέφωνα όλης της διοίκησης της Λαμίας και πρώτα το δικό μου. Ο κόσμος καταλαβαίνει την ιστορία κάθε ομάδας και αν η Λαμία είναι διαπλεκόμενη, που παίζαμε με 10 παίκτες στην Καρδίτσα από το 52'. Μην τα βάζετε με τη Λαμία...

Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει αυτοί που τον διοικούν να τον στηρίξουν, γιατί έχει περάσει πολλά. Δεν είπα ποτέ ποιος είναι ο Ηρακλής, αλλά στο παιχνίδι Κυπέλλου στη Λαμία φάγαμε ξύλο κατακέφαλα στα αποδυτήρια από δικούς σας που έχουν καρτέλες φυσικοθεραπευτή και ήταν μπράβοι. Εμείς ομάδες με μπράβους δεν θέλουμε».

Στη συνέχεια εκτόξευσε «βέλη» προς τον Σπύρο Παπαθανασάκη χωρίς να τον κατονομάσει:

Όσοι θέλουν αυτό το ποδόσφαιρο να το έχουν να το χαίρονται. Μας έπιασαν στον ύπνο, αλλά δεν πειράζει. Το δηλώνω επίσημα να το ακούσουν αυτοί που βγαίνουν με κασκόλ του Ηρακλή και το παίζουν αθώες περιστερές και κάνουν τους προέδρους από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Εγώ κάνω φορολογική δήλωση, πληρώνω φόρους και έχω τη Λαμία για να γίνει ομάδα ποδοσφαίρου, όχι καρνάβαλος όπως άλλες. Πρέπει να γράψω βιβλίο με όσα έχουν γίνει; Για ποια λάσπη μου λέτε ότι πετάω; Δεν είδατε τη μούντζα; Εμείς δεν θα κάτσουμε να χάνουμε. Ο στόχος μας παραμένει η παραμονή. Να μην ανησυχούν κάποιοι. Αν έχουμε την ευκαιρία να μπούμε στα πλέι οφ, θα διεκδικήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση».

Ακολούθησε διάλογος με τον Μυροφορίδη...

Μυροφορίδης: «Ποιον δείραμε;».

Παπαϊωάννου: «Ο Ντελέκος έφαγε δύο, τρεις μπουνιές στα μούτρα».

Μυροφορίδης: «Στο συγκεκριμένο ματς;».

Παπαϊωάννου: «Στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, στον διάδρομο των αποδυτηρίων».

Μυροφορίδης: «Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες τέτοια πράγματα, γιατί θα γίνει μήνυση; Αν σε δείρω εγώ δεν θα μου κάνεις μήνυση; Μιλάτε με τους διαιτητές κύριε Παπαϊωάννου; Τι τους λέτε;».

Παπαϊωάννου: «Εγώ; Εμείς δεν μιλάμε. Με τσαμπυκάδες δεν παίρνετε πρωτάθλημα».

Μυροφορίδης: «Ποιους θέλατε να παίζουν για να μην παίρνετε πέναλτι στο 93'; Αν δείτε πόσα πέναλτι δεν έχει πάρει ο Ηρακλής θα κλαίτε».

Παπαϊωάννου: «Μην τραβάτε ζόρι. Όποιος έχει ομάδα θα πετύχει».

Μυροφορίδης: «Θα σου αφιερώσω τη νίκη στις 21 Δεκεμβρίου. Όταν έρθει η ώρα σας θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Μην λέτε ανακρίβειες. Τα αρμόδια όργανα γνωρίζουν ότι μιλάτε με διαιτητές;».

Παπαϊωάννου: «Ξέρουμε την ιστορία του καθενός. Δεν σας συμφέρει. Εγώ πληρώνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Μυροφορίδης: «Δεν σου είπα κουβέντα γι' αυτό. Τον Μπλούνα ποιος τον πείραξε; Στο Καυτανζόγλειο σας πείραξε κάποιος;».

Παπαϊωάννου: «Ήσασταν όντως φιλόξενοι με εμένα προσωπικά. Στον επαναληπτικό στη Λαμία ρωτήστε τα μέλη της αποστολής σας να σας πουν τι έγινε, γιατί μπορεί να ήσασταν αλλού».

Μυροφορίδης: «Θα το έλεγα αν έβλεπα κάτι, δεν κρύβομαι».

Παπαϊωάννου: «Τυχαία βρέθηκα με τον Μπλούνα. Αν είχα μιλήσει θα είχε δώσει το πέναλτι στο 40'. Αυτά μακριά από μένα, όμως».

Μυροφορίδης: «Δεν γίνονται αυτά που λες».

Παπαϊωάννου: «Εγώ δεν είμαι παράγοντας ποδοσφαίρου και δεν ήμουν ποτέ».

Μυροφορίδης: «Είτε σας αρέσει, είτε όχι είστε. Αυτή τη στιγμή έχουν γίνει εγκλήματα κατά του Ηρακλή. Δεν μας έχουν δώσει πέναλτι και δεν μιλήσαμε. Πείτε μου πού ευνοήθηκε ο Ηρακλής».

Παπαϊωάννου: «Δεν είδα το ματς του Ηρακλή. Μπορεί να βλέπω όνειρα για το ξύλο».

Μυροφορίδης: «Γιατί δεν κάνατε μήνυση; Να βγουν και να πουν ότι τους έδειραν. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που λέτε, ότι μιλάτε με διαιτητές».

Παπαϊωάννου: «Μίλησα με τον διαιτητή όταν δεχτήκαμε κόκκινη κάρτα».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 10 Δεκέμβριος 2014 21:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep