Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μεγάλη μέρα για Δόξα, Λιβαδειά

 

Το βλέμμα τους βρίσκεται στο Διοικητικό Εφετείο

 

 

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην χορηγήσει πιστοποιητικά συμμετοχής την Πέμπτη (15/09) στους Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως το πρώτο βήμα δικαίωσης για τους Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας. Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

 

Το πρωί της Παρασκευής (16/09) θα εκδικαστεί η αίτηση αναστολής που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Λεβαδειακός και η οποία ζητά να αρθεί η προσωρινή διαταγή της ΓγΑ να μην εξεταστούν οι φάκελοι των Βοιωτών και της Δράμας. Σε περίπτωση που οι δύο ΠΑΕ δικαιωθούν, τότε ο δρόμος προς τη Super League θα ανοίξει διάπλατα.

 

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συνδρομητικό κανάλι της Nova δεν συμφωνεί με τα σενάρια που θέλουν τη Super League να συνεχίζει με 14 ομάδες και απειλεί να προσβάλει τη συμφωνία. Αυτό σημαίνει ότι η κατηγορία των «μεγάλων» θα συνεχιστεί με 16 ομάδες (τώρα πότε θα γίνει αυτό, ένας Θεός το ξέρει), με τους Βοιωτούς και τους Δραμινούς να υποστηρίζουν ότι οι φάκελοί τους είναι πληρέστατοι.

 

Ο Λεβαδειακός σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί, τότε τα πάντα θα τιναχθούν στον αέρα. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κασναφέρης συμφώνησε με την προοπτική της Super League να αναλάβει πόστο, όπως και ο προπονητής Γιώργος Παράσχος. Όσο για τη Δόξα; Εκείνη φέρεται έτοιμη σε περίπτωση ανόδου να… ανοικτεί προς την αγορά της Καβάλας και να αποκτήσει ποδοσφαιριστές από τους «Αργοναύτες».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep