Επίσημη η προαγωγή του Αλμύρα
- Written by Footballleague News
- Published in Θέματα
- 0 comments
Το FL News είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Χρήστου Αλμύρα από τις 3 Ιουλίου του 2025 και έναν χρόνο αργότερα η δικαίωση είναι απόλυτη.
Στο πλαίσιο της σειράς που ετοιμάσαμε με τα Case Studies για τη Β' Εθνική, σταθήκαμε στην περίπτωση του. Ο νεαρός μέσος είχε μόλις πάρει μεταγραφή στον Αστέρα από τον Μακεδονικό, ο οποίος τον είχε ανακαλύψει στα ανοιχτά δοκιμαστικά που είχε πραγματοποιήσει το καλοκαίρι του 2024.
HOLIDAY1000 Προσφορά* χωρίς κατάθεση με -20% ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ & ακόμα 1000 δώρα*
Ο Αλμύρας αναδείχθηκε στις ακαδημίες του Άρη, όμως οι «κιτρινόμαυροι» επέλεξαν να μην του προσφέρουν επαγγελματικό συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος. Κάπου εκεί βρέθηκε στον δρόμο του ο Μακεδονικός και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Στον Αστέρα μετακόμισε αρχικά για τη Β' Ομάδα, όμως ξεχώρισε από νωρίς και γρήγορα κέρδισε μια θέση στις αποστολές της πρώτης ομάδας. Η μονιμοποίηση δεν άργησε να έρθει, με τον 20χρονο μέσο να ολοκληρώνει τη σεζόν έχοντας συνολικά 18 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
Νέα σεζόν με επίσημη προαγωγή
Ο Αστέρας ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και ο Αλμύρας υπολογίζεται πλέον ως μέλος της πρώτης ομάδας, κερδίζοντας και επίσημα την προαγωγή του.
Η Novibet υποδέχεται τα νέα μέλη με την νέα HOLIDAY1000 Προσφορά* Γνωριμίας!
Ένας ποδοσφαιριστής που πριν από δύο χρόνια αναζητούσε ομάδα και πήγαινε σε ανοιχτά δοκιμαστικά, πλέον λογίζεται ως ποδοσφαιριστής της πρώτης κατηγορίας και έχει μπει στο «μπλοκάκι» αρκετών ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη.