Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Ηλιάδης… ξανά στο Διαιτητικό

Το ρεπορτάζ του FL News από τη συζήτηση της αίτησης επιβολής - ενεργοποίησης σε βάρος της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής.

Ηλιάδης… ξανά στο Διαιτητικό

Έπειτα από αρκετές αναβολές την Τρίτη (28/05) συζητήθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο η νέα αίτηση επιβολής – ενεργοποίησης ποινών του Στέλιου Ηλιάδη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Κυανόλευκων έχει απευθυνθεί πλέον στην 5μελή σύνθεση και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος του Γιώργος Παναγόπουλος είπε:

«Η υπόθεση αυτή αποτέλεσε τη θρυαλλίδα για τη λειτουργία του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Δικάστηκε από παράνομη σύνθεση και προκάλεσε αγωγές από μέλος του δικαστηρίου. Κρίθηκε η διαδοχή και απορρίφθηκε η αίτηση ως καταχρηστική, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει φτάσει ως τον Άρειο Πάγο. Τότε ζητούσαμε την επιβολή ποινών. Τώρα ζητάμε την επιβολή – ενεργοποίηση και την αναγνώριση της διαδοχής. Η 3μελής σύνθεση έχει ακυρωθεί από το Εφετείο και δεν αναγνωρίζεται από την ΕΕΑ, οπότε δεν υφίσταται δεδικασμένο. Ζητάμε το 50%, των οφειλών που έχει αναγνωρίσει η ΠΑΕ.

Ο δικηγόρος του ΠΟΤ Ηρακλή, Αργύρης Λίβας είπε:

«Όταν δεν μας συμφέρει, η σύνθεση είναι παράνομη. Εμείς δεν διαλύσαμε καμία σύνθεση. Δικάσαμε και έχουν εκδοθεί τρεις αποφάσεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι από το 2011. Ακόμα και αν υπάρχει διαδοχή μιλάμε για τέσσερις ΠΑΕ πίσω από τότε που αγωνιζόταν ο ποδοσφαιριστής και η απόφαση είναι η 600/2011. Αν αυτό δεν είναι καταχρηστικότητα, τότε τι είναι;».