Ανακλήθηκαν τα 5 δελτία της ΑΕΛ!

Αίτηση επανέκδοσης καταθέτουν οι Βυσσινί που δημοσιοποίησαν απόφαση άρσης ανάκλησης βεβαίωσης μη οφειλής.

Η εκπρόθεσμη πληρωμή των χρεών οδήγησε εν τέλει στην ανάκληση των 5 δελτίων των χειμερινών μεταγραφών της ΑΕΛ! Η ΠΑΕ, όπως αναμενόταν, βρέθηκε την Τετάρτη (13/03) ενώπιον της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή, προσκόμισε την άρση ανάκλησης βεβαίωσης μη οφειλής, όμως δεν απέφυγε την ανάκληση των δελτίων των Φατάι, Κόσιτς, Στίνα, Μορέιρα, Τσουμάνη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, οι Βυσσινί θα καταθέσουν αίτηση επανέκδοσης των δελτίων και θα πρέπει να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά, αναμένοντας πλέον τις διαδικασίες.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε:

«Mετά και την επισυναπτόμενη ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. «περί άρσης ανάκλησης βεβαίωσης μη οφειλής» η διοίκηση της AEΛ το μόνο που επιθυμεί να δηλώσει είναι ότι σέβεται απόλυτα τους θεσμούς και τη νομιμότητα.

Επίσης επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι η νομιμότητα σε μία πολιτεία ισότιμη δεν είναι a la carte. Αυτό σημαίνει ότι με βάση τη διαδικασία που ορίζει η Ε.Π.Ο. ως ανεξάρτητη αρχή και είναι για εμάς απολύτως σεβαστή, όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στη SL2 έως και σήμερα θα πρέπει να έχουν αποπληρώσει αντίστοιχα όλες τις οφειλές τους.

Kατόπιν τούτου η ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζει αταλάντευτα την πορεία της με μοναδικό στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία».

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάρτιος 2024 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep