Β' όμιλος: Οι βαθμολογίες Α', Β' γύρου

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα η Athens Kallithea. Ουραγός ο Διαγόρας έως τώρα στο δεύτερο μισό.

Τέσσερις στροφές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στον Β' όμιλο και σε αντίθεση με αυτόν του Βορρά, στον Νότο εκκρεμότητες με εξ αναβολής αγώνες δεν υπάρχουν. Ενδιαφέρον, λοιπόν, παρουσιάζουν οι ειδικές βαθμολογίες του πρώτου και δευτέρου γύρου.

Η Athens Kallithea που κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών ως τώρα και στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Ιωνικός που έκλεισε τον πρώτο γύρο με 18 πόντους, είναι 2ος στην ειδική βαθμολογία του β' γύρου. Ακολουθεί ο Ολυμπιακός Β για τον οποίο δεν υπολογίζεται η αφαίρεση 10 βαθμών που τον ακολουθεί από το ξεκίνημα.

Τη μεγαλύτερη πτώση την έχει ο Διαγόρας Ρόδου. Οι Κυανέρυθροι ήταν 5οι στον Α' γύρο με 19 βαθμούς (6-1-4) και στον Β' γύρο είναι ουραγοί με 3 πόντους και απολογισμό 1-0-6!

Εμφανής η άνοδος της Παναχαϊκής. Η ομάδα της Πάτρας είχε 0-5-6 στον πρώτο γύρο και στις 7 αγωνιστικές του Β' γύρου είναι 8η με 8 πόντους.

Από τα αξιοσημείωτα που προκύπτουν είναι η επίθεση της Καλαμάτας. Η Μαύρη Θύελλα στον πρώτο γύρο είχε 19 γκολ ενεργητικό (ίδια επίδοση και ο Ιωνικός), ενώ στον δεύτερο γύρο έχει τη 2η χειρότερη με μόλις 5 γκολ. Από την άλλη έχει την καλύτερη άμυνα με 3 τέρματα παθητικό σε 7 αγώνες. 

Ο Γιούχτας των 14 πόντων στο πρώτο μισό, έχει 4, ενώ οι μόνες ομάδες που έχουν ξεπεράσει ήδη τη συγκομιδή του Α' γύρου είναι το Αιγάλεω και η Παναχαϊκή. Το Σίτι έχει 12 πόντους σε 7 ματς, ενώ έκλεισε τον πρώτο γύρο με 8 πόντους σε 11 αγώνες. Οι Αχαιοί με 4 ματς να απομένουν μετρά ήδη +3 σε σχέση με τις 11 πρώτες στροφές.

Το FL News παρουσιάζει τις βαθμολογίες Α' και Β' γύρου...

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' ΓΥΡΟΥ

bomilosagiros

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β' ΓΥΡΟΥ

bomilosbgiros

Δείτε εδώ την τρέχουσα βαθμολογία

Last modified onΠαρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2024 12:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep