Δανείζεται Μορέιρα η ΑΕΛ (pic)

Ο Όγκμποε ζήτησε να αποχωρήσει και οι Βυσσινί επιδιώκουν την έλευση δύο επιθετικών.

Η ΑΕΛ εκτός από τον αντικαταστάτη του Σάρατε ψάχνει πλέον και δεύτερο επιθετικό. Ο Μάριος Όγκμποε ζήτησε να αποχωρήσει και το αίτημά του θα γίνει αποδεκτό μόνο αν οι Βυσσινί αποκτήσουν και δεύτερο φορ.

Ο ένας εξ αυτών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν από το Σάββατο (27/01) τα ΜΜΕ στην Αργεντινή είναι ο Λεάντρο Μορέιρα. Ο 22χρονος (14/01/2002) επιθετικός έρχεται δανεικός από την Άρσεναλ Σαραντί ως το φινάλε της σεζόν με την προοπτική ανανέωσης εάν οι Θεσσαλοί πετύχουν την άνοδο. Ο Μορέιρα φέτος έχει 10 συμμετοχές και 1 γκολ. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Λανούς.

Τι είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης για την απουσία του Όγκμποε από την αποστολή για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας;

«Είναι στη Λάρισα πολλά χρόνια και έχει προσφέρει. Είναι ιδιόρυθμο παιδί όπως όλοι μας, αλλά οι ομάδες λειτουργούν σε ένα πλαίσιο και όποιος δεν κινείται μέσα σε αυτό, δεν είναι για εδώ. Ο Μάριος μετά το ματς με τον Μακεδονικό ζήτησε να αποχωρήσει γιατί έχει πρόταση από το εξωτερικό. Η διοίκηση με ρώτησε και είπα ότι πάμε για να καλύψουμε το κενο του Σάρατε και όχι του Όγκμποε, διαφορετικά θα πρέπει να αποκτήσουμε κι άλλον.

Όταν δεν έχει γίνει μεταγραφή πώς θα δεχτώ να φύγει; Έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς του Ιανουαρίου. Του είπα να κάνει υπομονή και αν θέλει μεταγραφή, τότε να ψαχτούμε και για δεύτερο επιθετικό. Πρέπει να είναι εδώ. Μου είπε ότι ήθελε να φύγει το άλλο πρωί και να μην τον υπολογίζω. Το είπε παρουσία των αρχηγών την Παρασκευή, οπότε ήρθε να κάνει την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας. Επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους για την απουσία του. Θα κάνουμε δύο μεταγραφές στη θέση του φορ με την προϋπόθεση ότι θα αποχωρήσει».

Η ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της ανέφερε σχετικά:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ στηρίζει 100% και χωρίς αστερίσκους το οργανόγραμμα του προπονητή μας Παύλου Δερμιτζάκη. Σε ότι αφορά τον ποδοσφαιριστή Μάριο Ογκμπόε, η διαχείρισή του από την ΠΑΕ θα είναι ανάλογη των συμφερόντων της ομάδας, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την κατ’ εξακολούθηση αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά».

Media

Last modified onΔευτέρα, 29 Ιανουάριος 2024 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep