Στα άκρα με Αιγάλεω ο Παντελής

Καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας και στον ΕΦΚΑ ο έμπειρος τεχνικός μετά την αποχώρησή του από το Σίτι.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις διαδραματίστηκαν στο Αιγάλεω μετά το φινάλε του αγώνα με την Καλαμάτα. Ως γνωστόν ο Νίκος Παντελής διέψευσε την ανακοίνωση της ΠΑΕ περί παραίτησης. Με δήλωσή του υποστήριξε πως οτιδήποτε είπε ήταν σε πλαίσιο συζήτησης με τους ποδοσφαιριστές και μόνο, καθότι βρισκόταν υπό πίεση και είχε ήδη ανασκευάσει κατά την επιστροφή της αποστολής με το πούλμαν στην Αθήνα. Η διοίκηση, ωστόσο, είχε βρει ήδη τον αντικαταστάτη του και μία ημέρα μετά το ματς ανακοίνωσε τον Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Το εκπληκτικό είναι ότι στην πρώτη προπόνηση του Σίτι μετά το παιχνίδι με τη Μαύρη Θύελλα έδωσαν το «παρών», τόσο ο Χαραλαμπίδης όσο και ο Παντελής. Ο τελευταίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, αρνήθηκε να υπογράψει οικειοθελή αποχώρηση στις 17 Ιανουαρίου, όπως τον καλούσε η ΠΑΕ με εξώδικο. Απάντησε, λοιπόν, με νέο και χαρακτήρισε την απόλυσή του παράνομη και καταχρηστική, τονίζοντας ότι ο τεχνικός διευθυντής, Θόδωρος Κάντας ήταν αυτός που τον έδιωξε από την προπόνηση.

Φυσικά, ο Παντελής δεν έμεινε εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη (18/01) προχώρησε σε καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας, αλλά και στον ΕΦΚΑ. Όπως, λοιπόν, φαίνεται οι δύο πλευρές θα λύσουν δικαστικώς τις διαφορές τους.

Last modified onΤρίτη, 23 Ιανουάριος 2024 11:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep