Αποκλεισμός με φωνές ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ηττήθηκε 4-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχοντας πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του Βάτσιου.

Το αήττητο σερί 3,5 μηνών της ΑΕΛ διακόπηκε στο Περιστέρι. Στον επαναληπτικό των «16» του Κυπέλλου και στη ρεβάνς του 1-1 με τον Ατρόμητο οι Βυσσινί ηττήθηκαν 4-0 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού. Η θεσσαλική ομάδα στρέφει το βλέμμα πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, αν και έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Βάτσιου. Το αποτέλεσμα, άλλωστε, ήταν πολύ βαρύ και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της.

Η ΑΕΛ στάθηκε πολύ καλά για ένα ημίωρο, πίεσε ψηλά, όμως στο 39' από σέντρα του Κούεν ο Τριμμάτης άνοιξε το σκορ. Στο 50' ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι για κράτημα του Γιανναράκη στον Τσακμάκη και ο Αντζιέλσκι από την άσπρη βούλα έκανε το 2-0. Έξι λεπτά αργότερα ο Κώστας Παπαγεωργίου έπεσε μέσα στην περιοχή, οι Βυσσινί ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του από τον Μαρκετζάνι, αλλά ο Βάτσιος έδειξε δεύτερη κίτρινη για «θέατρο». Εκεί τελείωσε και το ματς με τον Παύλο Δερμιτζάκη, που γνώρισε την πρώτη του ήττα, να κάνει τέσσερις μαζεμένες αλλαγές.

Στο 77' και σε κόρνερ που κέρδισε η ΑΕΛ ο Τσακμάκης τράβηξε τον Θ. Παπαγεωργίου, όμως ο ρέφερι από τη Δυτική Αττική δεν έδειξε την άσπρη βούλα, κάτι που έκανε σε αντίστοιχη περίπτωση στο 50'. Το 3-0 έκανε ο Τσακμάκης με κεφαλιά στο 84' και ο Βέργος στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 4-0. Ο Ατρόμητος στους «8» θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΛ 4-0
Σκόρερ: 39' σουτ Τριμμάτης, 50' πέν. Αντζιέλσκι, 84' κεφ. Τσακμάκης, 90'+3' σουτ Βέργος
Κόκκινη: 56' Κ. Παπαγεωργίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Τσακμάκης, Πομόνης (73' Ασεβέδο), Αθανασίου, Ιμερέκοφ, Γκονζάλες, Καραμάνης (81' Βαλέντσια), Κούεν (67' Κούντε), Βρακάς (67' Ντιρκς), Τριμμάτης, Αντζιέλσκι (73' Βέργος).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (63' Παπαδόπουλος), Στάμου, Γιανναράκης, Πλέγας (64' Αντράντα), Θωμαΐδης, Κοσονού (63' Νίνο), Κ. Παπαγεωργίου, Μαυριάς (85' Βλιώρας), Ογκμπόε (63' Στίνα).

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Last modified onΤρίτη, 16 Ιανουάριος 2024 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep