Κόβαλ: «Δεν έχω υπογράψει τίποτα»!

Ο Μαξίμ Κόβαλ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για μεταγραφή του στην Καλαμάτα και αποκάλυψε ότι του προτάθηκε να δοθεί δανεικός από τον Άρη!

Με κάθε επισημότητα η ΠΑΕ Καλαμάτα την Τετάρτη (10/01) ανακοίνωνε τη μεταγραφή του διεθνούς Ουκρανού τερματοφύλακα, Μαξίμ Κόβαλ από τη Σέριφ Τίρασπολ. Μάλιστα, έκανε λόγο για υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 1,5 χρόνου. Τα δεδομένα, ωστόσο, δείχνουν να είναι πολύ διαφορετικά όπως υποστήριξε ο ίδιος ο Κόβαλ και αποκαλύπτει το FL News!

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο Κόβαλ δήλωσε έκπληκτος και σε συνέντευξή του σε κανάλι στο Telegram υποστήριξε ότι δεν έχει υπογράψει απολύτως τίποτα! Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι συζητά με τον Άρη και ότι του προτάθηκε να δοθεί δανεικός στην Καλαμάτα ως το φινάλε της σεζόν.

Όπως είπε ο Κόβαλ: «Δεν υπέγραψα τίποτα! Απλώς διαπραγματεύομαι με τον Άρη και στην προσφορά τους συμπεριέλαβαν τον δανεισμό στην Καλαμάτα. Δεν έχω συμφωνήσει ακόμα και δεν καταλαβαίνω τι ανακοίνωσαν εκεί».

Όπως είναι εμφανές, ο Ουκρανός τερματοφύλακας αρνείται να συνεχίσει την καριέρα του στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας μας. Προκαλεί, λοιπόν, απορία πώς η Καλαμάτα ανακοίνωσε ότι ο ίδιος υπέγραψε και, μάλιστα, για 1.5 χρόνο. Η εξέλιξη αυτή την εκθέτει διπλά (ο Κόβαλ όχι μόνο δηλώνει ότι δεν έχει υπογράψει, αλλά δείχνει αρνητικός και σε δανεισμό) και δείχνει πολλά σε ό,τι αφορά στον τρόπο λειτουργίας της, αφού η συγκεκριμένη μεταγραφή κινδυνεύει να εξελιχθεί σε φιάσκο...

Για του λόγου το αληθές, ο ίδιος ο Κόβαλ ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη συγκεκριμένη συνέντευξη...

aakoval

Last modified onΠέμπτη, 11 Ιανουάριος 2024 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep