Τίτλοι τέλους για Παντζιαρά

Ο Τηλυκράτης ψάχνει προπονητή, ενώ είναι πιθανό στην έξοδο να οδηγηθεί και ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά ανακοίνωσε ο Τηλυκράτης Λευκάδας τη Δευτέρα (04/12). Ο 47χρονος προπονητής είχε φέτος απολογισμό 2Ν - 1Ι - 7Η και την Κυριακή (03/12) γνώρισε την ήττα με ανατροπή (2-1) από τον Παναθηναϊκό Β. Έτσι, ο κύκλος του έκλεισε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να λυθεί η συνεργασία και με τον Αντώνη Πετρόπουλο, που εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση:

«Κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΠΑΕ Τηλυκράτης, στην οποία συμμετείχε και ο κόουτς Ανδρέας Παντζιαράς, αποφασίσθηκε με γνώμονα πάντα το συμφέρον της ομάδας, η κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας μας, με τον μεχρι πρότινος προπονητή μας.

Ο Τηλυκράτης ευχαριστεί θερμά τον Ανδρέα, για την ανεκτίμητη προσφορά του στο σωματείο μας, καθώς υπό τις οδηγίες του, η ομάδα μας, έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα στην Γ Εθνική, ενώ έχει πετύχει και την ιστορική άνοδο στην Superleague 2. Οι επιτυχίες του αυτές, τον καθιστούν στην συνείδηση όλων των φιλάθλων μας, ως τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορια μας. Ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του. Εις το επανιδείν».

Last modified onΔευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2023 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep