Πήρε πίσω τους βαθμούς η ΑΣΑ!

Η Επιτροπή Εφέσεων δικαίωσε εν μέρει την Αναγέννηση Καρδίτσας για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Αιολικό.

Δεκτή εν μέρει έγινε η έφεση της Αναγέννησης Καρδίτσας κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπή της ΕΠΟ για τη μη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου με τον Αιολικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η ΑΣΑ χάνει μεν το ματς στα χαρτιά (3-0), αλλά της επιστρέφονται οι 5 βαθμοί που της είχαν αφαιρεθεί. Παράλληλα δεν θα ξεκινήσει με -5β. τη νέα σεζόν.

Σε ό,τι αφορά στο πρόστιμο των 25.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στην ΑΣΑ, αυτό μειώθηκε στο ελάχιστο, βάσει των κανονισμών, δηλαδή στις 8.000 ευρώ. Το άρθρο 45 του Κ.Α.Π. προέβλεπε την αφαίρεση 5+5 βαθμών, αλλά η Εφέσεων φρόντισε για την ποινή - χάδι.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η ΕΠΟ θα ορίσει ημερομηνία για τον αγώνα της 4ης φάσης του Κυπέλλου μεταξύ του Λεβαδειακού και του Αιολικού, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας αναρριχήθηκε στην 5η θέση του Α' ομίλου με 8 βαθμούς. 

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία.

Η απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

«Δέχεται, εν μέρει, την έφεση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας και την παρέμβαση της ΠΑΕ Αιολικός. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 568/2023 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και επιβάλλει στην εκκαλούσα τις κάτωθι κυρώσεις: α) Κατακύρωση του αγώνα μεταξύ των διαδίκων ΠΑΕ, που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 27-9-2023, υπέρ της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ Αιολικός με τέρματα 0-3 και, β) Χρηματική ποινή 8.000 ευρώ».

Last modified onΠέμπτη, 02 Νοέμβριος 2023 15:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep