Από Ριζούπολη Καλλιθέα ο Περέιρα

Η Athens Kallithea ανακοίνωσε τον 35χρονο εξτρέμ Μισέλ Περέιρα από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Athens Kallithea μετακινήθηκε ο Μισέλ Περέιρα. Ο 35χρονος Γάλλος εξτρέμ στο περσινό δεύτερο μισό είχε 16 συμμετοχές με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Η ανακοίνωση:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ Michaël Pereira με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Pereira, 35, έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στις δύο πρώτες κατηγορίες της Ισπανίας με τη Mallorca. Έχει κερδίσει δύο φορές τη ρουμανική Liga I με τη CFR Cluj, ενώ βοήθησε και τη Yeni Malatyaspor να κερδίσει την άνοδο στην τουρκική Süper Lig για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Ο Pereira πέρασε το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League 2.

Γεννημένος στο προάστιο του Παρισιού Livry-Gargan, ο Pereira πέρασε από την UJA Alfortville στην ερασιτεχνική κατηγορία προτού πάει στη Mallorca. Έχοντας περάσει μία σεζόν στη δεύτερη ομάδα της Mallorca, ο Pereira έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα σε έναν αγώνα στην Primera División εναντίον της Real Madrid τον Αύγουστο 2010. Τις επόμενες έξι σεζόν, ο Pereira μέτρησε 108 συμμετοχές με οκτώ γκολ και 10 ασίστ στην Primera División και 73 συμμετοχές με πέντε γκολ και εννέα ασίστ στη Segunda División αγωνιζόμενος με τη Mallorca, με έναν δανεισμό στη Granada.

Τον Ιούλιο 2016, ο Pereira υπέγραψε στην τουρκική Yeni Malatyaspor, και βοήθησε άμεσα την ομάδα να ανέβει στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της, πραγματοποιώντας 30 συμμετοχές με έξι γκολ τη σεζόν 2016/17. Ο Pereira μέτρησε συνολικά 48 συμμετοχές με τέσσερα γκολ τις επόμενες δύο σεζόν στην τουρκική Süper Lig.

Τον Ιούλιο 2019, ο Pereira εξασφάλισε μία μεταγραφή στη ρουμανική δύναμη CFR Cluj, όπου κέρδισε τίτλους πρωταθλήματος τις σεζόν 2019/20 και 2020/21, πραγματοποιώντας 49 συνολικά συμμετοχές με τρία γκολ για την ομάδα, συμπεριλαμβανομένων και 12 συμμετοχών με 1 γκολ στο UEFA Champions League και το UEFA Europa League.

Έχοντας αγωνιστεί ακόμη μία σεζόν στην Τουρκία με την Kocaelispor, ο Pereira μοίρασε την περσινή σεζόν ανάμεσα στην Wisła Kraków και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Pereira σημείωσε 16 συμμετοχές με πέντε ασίστ το δεύτερο μισό της 2022/23 σεζόν της Super League 2, συνεισφέροντας στην κατάκτηση της τρίτης θέσης για τον Απόλλωνα.

Καλωσήρθες, Michaël».

Last modified onΤετάρτη, 09 Αύγουστος 2023 15:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep