Αναβολή για 19/9 στο Διαιτητικό!

Πιέζεται ο ΠΟΤ Ηρακλής για πιο σύντομη δικάσιμο της νέας αίτησης αναψηλάφησης. Προσφεύγει στο Διαιτητικό κατά της SL2.

Προθεσμία 30 ημερών θα δώσει την Τετάρτη (19/07) στον ΠΟΤ Ηρακλή η Super League 2, ώστε να παραιτηθεί από την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια. Την ίδια στιγμή, όμως η νέα αίτηση αναψηλάφησης της ΠΑΕ στο Διαιτητικό Δικαστήριο αναβλήθηκε για... 19 Σεπτεμβρίου, εξέλιξη καθόλου θετική για τους Κυανόλευκους.

Ακόμα και στην περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς αποσυρθούν από τα πολιτικά δικαστήρια, εάν η υπόθεση Μάρα συζητηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου, δεδομένα δεν θα έχει εκδοθεί απόφαση πριν την προγραμματισμένη έναρξη, οπότε θα τεθεί θέμα αποβολής λόγω 3ης αφαίρεσης βαθμών. Όπως προανήγγειλε, πάντως, ο εκ των νομικών του ΠΟΤ Ηρακλή, Βασίλης Γκαγκάτσης, η ΠΑΕ θα προσφύγει στο Διαιτητικό, εάν η λίγκα λάβει την απόφαση να δώσει διορία 30 ημερών βάσει του άρθρου 35 του Κ.Α.Π.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος του Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος έστειλε έγγραφο αίτημα αναβολής λόγω ασθένειας του πεθερού του. Ο δικηγόρος Βαγγέλης Χατζηιωάννου ανέφερε: «Όταν ένιωσα αδιαθεσία την προηγούμενη φορά, μας ειρωνευόταν. Είναι κατ' επείγον να συζητηθεί η υπόθεση, γιατί την Τετάρτη (19/07) η SL2 συζητά θέμα αποβολής μας.

Η πρόεδρος της έδρας Αντιγόνη Τζελέπη σημείωσε ότι η ίδια έχει εκδώσει την απόφαση, την οποία η ΠΑΕ προσπαθεί να ανατρέψει, άρα δεν μπορούσε να δικάσει. Βέβαια, όλοι οι δικαστές έχουν ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση (Τζελέπη, Κουσουλού, Μαρούδης), οπότε στο τέλος δεν θα υπάρχει κάποιος να δικάσει.

«Δεν πρέπει να δικάσετε, αν και εμείς θα το θέλαμε», είπε ο Γκαγκάτσης και σε ερώτηση αν υπάρχει κίνδυνος δεδομένης της αναβολής, είπε: «Είναι μεγάλος. Θα πρέπει να οριστεί εμβόλιμη μέσα στον Αύγουστο. Αν γίνει δεκτή η αίτησή μας, θα παραιτηθούμε και θα τελειώσει εδώ το ζήτημα. Δεν θα υπάρχει θέμα αποβολής μας. Αν πάει για τις 19/09 και εκδοθεί απόφαση τέλη Σεπτεμβρίου, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα».

Η Τζελέπη απάντησε ότι δεν έχει άλλες ημερομηνίες, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει διάταξη για αναβολή αορίστως. «Πρέπει να κάνετε αίτημα στον κύριο Αυγέρη για πιο σύντομη διάσιμο. Ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών», ανέφερε μεταξύ άλλων και υποστήριξε ότι ακόμα και αν η αίτηση συζητηθεί τον Αύγουστο, δύσκολα θα εκδοθεί απόφαση γρήγορα....

Ο Γκαγκάτσης πρόσθεσε: «Θα υπάρξει και δεύτερη προσφυγή ενώπιόν σας. Αν αποβληθεί ο Ηρακλής η απόφαση θα προσβληθεί ενώπιόν σας, οπότε πρέπει να γίνει συνεκδίκαση. Η SL2 είχε αναβάλει τη λήψη απόφασης για τις 7 Αυγούστου και με μια πρωτοφανή απόφαση, παραμέρισε την απόφαση του ΔΣ και την έφερε για την Τετάρτη (19/07)».

Last modified onΤρίτη, 08 Αύγουστος 2023 10:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep