Δεκτή η αίτηση του ΠΟΤ Ηρακλή (pic)

Το Εφετείο Αθηνών απαγόρευσε την εκτέλεση της απόφασης του Δ.Δ.Π. της ΕΠΟ για τον Μπόγκνταν Μάρα μέχρι να εκδώσει οριστική απόφαση το Τριμελές Εφετείο στις 21 Σεπτεμβρίου.

Την ανάκληση της ισχύς της απόφασης του Δ.Δ.Π. της ΕΠΟ για τον Μπόγκνταν Μάρα πέτυχε ο ΠΟΤ Ηρακλής στο Εφετείο Αθηνών. Οι Κυανόλευκοι εξασφάλισαν προσωρινή διαταγή στο Εφετείο Αθηνών το οποίο ανέφερε ότι: «απαγορεύεται η εκτέλεση της απόφασης του ΔΔΠ της ΕΠΟ μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της αίτησης αναστολής που εκκρεμεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών στις 21/9/2023». Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Ιουλίου συζητείται η νέα αίτηση αναψηλάφησης στην ΕΠΟ και οι Κυανόλευκοι θα ζητήσουν να αλλάξει η απόφαση.

Σημειώνεται ότι το «παρών» στο Εφετείο έδωσε ο μεγαλομέτοχος Στράτος Ευγενίου. Ο δικηγόρος του Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος είχε ζητήσει από ΕΠΟ, Super League 2 και ΠΣΑΠΠ να είναι παρόντες, κάτι που δεν συνέβη. Όπως τονίζει ο ίδιος, έχει παραβιαστεί το άρθρο 35 του ΚΑΠ που απαγορεύει την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια για διαφορές που επιλύονται από τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου. Οι ποινές είναι από προειδοποίηση μέχρι απαγόρευση μεταγραφών και αποκλεισμός από τους αγώνες, εάν δεν αποσυρθεί το ένδικο μέσο.

aaefe

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούλιος 2023 16:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep